Η Tesla αυξάνει την παραγωγή της με στόχο τα 500.000 αυτοκίνητα το χρόνο

Η Tesla αυξάνει την παραγωγή της με στόχο τα 500.000 αυτοκίνητα το χρόνο

Μετά το ρεκόρ πωλήσεων που πέτυχε το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

Η Tesla ετοιμάζεται να αυξήσει την παραγωγή της , μετά την επίτευξη ρεκόρ παραδόσεων το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

Η αμερικανική εταιρεία «προετοιμάζεται» για να αυξήσει την παραγωγή της στο εργοστάσιό της στο Fremont της Καλιφόρνια, δήλωσε ο πρόεδρος της Tesla στον τομέα των αυτοκινήτων, Jerome Guillen, σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους εργαζόμενους. «Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες μέσω ενός e mail, όμως θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι με τις επερχόμενες εξελίξεις«, σημείωση.

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2019, η Tesla παρέδωσε 95.200 αυτοκίνητα παγκοσμίως, υπερβαίνοντας την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή της των 90.700 αυτοκινήτων που είχε καταγράψει το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Όλα τα οχήματα της Tesla κατασκευάζονται στη μοναδική μονάδα συναρμολόγησης αυτοκινήτων της στο Fremont, όμως τα πακέτα μπαταριών και οι ηλεκτροκινητήρες παράγονται στο εργοστάσιό της κοντά στο Reno της Νεβάδα.

Η Tesla έχει δηλώσει πως θα καταφέρει να παράγει περισσότερα από 360.000 - 400.000 οχήματα που αναμένεται να παραδώσει μέσα  στο 2019. Η παραγωγή μπορεί να φτάσει και τα 500.000 οχήματα παγκοσμίως αυτό το έτος - αν το εργοστάσιο της Tesla κοντά στη Σαγκάη μπορεί να φτάσει τους στόχους παραγωγής του στις αρχές του τέταρτου τριμήνου, ανέφερε η εταιρεία σε πρόσφατη επιστολή προς τους μετόχους. Σύμφωνα με τον Guillen, πολλά τμήματα της γραμμής συναρμολόγησης στην Κίνα είναι ήδη έτοιμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube