Η Subaru διακόπτει προσωρινά την παραγωγή της

Η Subaru διακόπτει προσωρινά την παραγωγή της

Η Subaru αναγκάζεται να διακόψει προσωρινά την παραγωγή της λόγω έλλειψης εξαρτημάτων.

Subaru

Είναι γνωστό ότι η έλλειψη εξαρτημάτων στην παγκόσμια αγορά δημιουργεί εδώ και καιρό αρκετά προβλήματα στους κατασκευαστές, με την Subaru να μην αποτελεί εξαίρεση. Πριν από λίγους μήνες, η μάρκα αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά το βιβλίο παραγγελιών για το ΒRZ και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την παραγωγή της στα περισσότερα εργοστάσια της στην Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της, η Subaru αναφέρει ότι θα διακόψει την παραγωγή στα μεγαλύτερα εργοστάσια της στην Ιαπωνία στις 28 και 29 Απριλίου λόγω έλλειψης εξαρτημάτων.

Subaru

Ο κατασκευαστής από την Ιαπωνία ζητάει συγγνώμη από τους αγοραστές που αναμένουν την παράδοση των αυτοκινήτων τους καθώς η διακοπή θα εντείνει τις καθυστερήσεις.

Μια από τις μονάδες της Suabru στις οποίες θα σταματήσει η παραγωγή είναι αυτή της Yajima, που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των XV, WRX και BRZ. Το ίδιο εργοστάσιο, το 2021, διέκοψε την λειτουργία του για 13 ημέρες, αναγκάζοντας την μάρκα να παράγει τουλάχιστον 10.000 αυτοκίνητα λιγότερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube