Η Renault γιορτάζει τα 30 χρόνια του Clio [video]

Η Renault γιορτάζει τα 30 χρόνια του Clio [video]

Η Renault σηματοδοτεί τα γενέθλια με μια πολύ όμορφη διαφήμιση που αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας και του γιου της που μεγαλώνουν και εξελίσσονται μαζί με το Clio φτάνοντας μέχρι το λανσάρισμα του πρώτου υβριδικού σουπερμίνι της Billancourt.

Το πιο διάσημο γαλλικό αυτοκίνητο της σύγχρονης εποχής γιορτάζει την 30ή επέτειό του. Μια επιτυχημένη δυναστεία, καθώς περισσότερα από 15 εκατομμύρια Clio έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο από το 1990. Το Clio είναι το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Γαλλία εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

Αυτή η δημοτικότητα σημαίνει ότι σχεδόν όλοι μας έχουμε να πούμε μια ιστορία με Clio –δικό μας, φίλου, γείτονα... Με την ευκαιρία των 30 ετών του μοντέλου λοιπόν, η Renault ποντάρει σε αυτό. Το ψηφιακό τιμ του Ρόμβου λανσάρισε το #ClioGeneration. Τα κοινωνικά δίκτυα του κατασκευαστή (Facebook, Twitter, Instagram) έβαλαν στο προσκήνιο το δημοφιλές σουπερμίνι, με φωτογραφίες και video αρχείου, συνεντεύξεις και, πάνω απ’ όλα, υπέροχες ιστορίες με Clio που της μοιράζεται η κοινότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το υβριδικό Renault Clio E-Tech

Τα γενέθλια είναι επίσης μια ευκαιρία για τη γαλλική φίρμα να λανσάρει μια νέα διαφημιστική καμπάνια, στη Γαλλία προσώρας στο κανάλι της Renault France, με ένα όμορφο video, διάρκειας τριών λεπτών στη μεγάλη έκδοσή του. Βλέπουμε λοιπόν μια μητέρα και τον γιο της να προχωρούν στη ζωή μαζί με το Clio, από την πρώτη γενιά στην τελευταία. Είναι επίσης ένας τρόπος για να σηματοδοτήσει η Renault την άφιξη του πρώτου υβριδικού Clio. Το σημείο αυτό ονομάζεται «το νέο κεφάλαιο μιας υπέροχης ιστορίας».

Το Clio, όπως γνωρίζουμε, είναι στην πέμπτη γενιά του, η οποία ντεμπουτάρισε το 2019. Η μετάδοση που βλέπουμε στη διαφήμιση, περιλαμβανομένης της εκμάθησης οδήγησης σε ένα Clio 2, συμβολίζεται στη «συνταγή» για το Clio 5 που παρουσιάζεται από τη Renault: Όπως και η πρώτη γενιά του, το 5 έχει όλα τα τεχνολογικά στοιχεία ενός μοντέλου από τις ανώτερες κατηγορίες. Από το 2 κιόλας βρίσκουμε την καλή χωροταξία στην καμπίνα και τη φροντισμένη άνεση. Από το 3, περνάμε στη βελτίωση της απτής ποιότητας. Και από το 4, έχουμε τον σαγηνευτικό εξωτερικό σχεδιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Renault Clio 1.0 TCe 100
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Renault Clio 1.3 TCe 130 PS EDC

Η αλήθεια είναι ότι θα περιμέναμε μια γενέθλια, σπέσιαλ έκδοση εξοπλισμού μαζί με τους εορτασμούς των 30 ετών… Κάτι που τουλάχιστον για την ώρα δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Renault Clio Williams
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αγοράζοντας μεταχειρισμένο Renault Clio RS 2006-2013
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αγοράζοντας μεταχειρισμένο Renault Clio Sport 2000-2006

Πατήστε εδώ και κλείστε ένα test drive του νέου Clio στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Renault

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube