Η Honda σταματά να δέχεται παραγγελίες για το νέο Civic Type R

Η Honda σταματά να δέχεται παραγγελίες για το νέο Civic Type R

Η Honda ανακοίνωσε επίσημα ότι σταματά προς ώρας να δέχεται παραγγελίες στην Ιαπωνία για το νέο Civic Type R.

Η Honda λάνσαρε τη νέα γενιά Civic Type R στην Ιαπωνία το περασμένο καλοκαίρι. Η ζήτηση ωστόσο του μοντέλου ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην εγχώρια αγορά με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Honda να ανακοινώσουν ότι σταματούν να δέχονται νέες παραγγελίες. Τουλάχιστον έως ότου ομαλοποιηθεί η «ασταθής» προμήθεια σε ανταλλακτικά και ημιαγωγούς. 

Η Honda, ζήτησε συγνώμη από το κοινό για την προσωρινή αυτή αναστολή των παραγγελιών, σπεύδοντας να το ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη: «Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το Civic Type R έτυχε θερμής υποδοχής από τους πελάτες. Έχουμε λάβει ένα μεγάλο αριθμό παραγγελιών αλλά λόγω των επιπτώσεων από τη νέα εξάπλωση της πανδημίας, των χρόνιων ελλείψεων σε ημιαγωγούς, της ασταθούς άφιξης πρώτων υλών καθώς και των μεγάλων καθυστερήσεων στα logistics, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η μελλοντική παραγωγή.

Honda Civic Type R

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την παράδοση του Civic Type R σε όλους τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει παραγγελίες, σταματάμε προσωρινά να δεχόμαστε νέες. Σχετικά με την επανέναρξη των παραγγελιών, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου βάσει της μελλοντικής παραγωγικής μας δυνατότητας. Ζητούμε συγγνώμη που προκαλέσαμε μεγάλη ταλαιπωρία στους πελάτες μας».

Από τη στιγμή που στην επίσημη ανακοίνωση της Honda δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά στις αγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α., συμπεραίνει κανείς ότι οι συγκεκριμένες δεν θα επηρεαστούν.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube