Η επιστροφή του Bentley Ultratank [video]

Η επιστροφή του Bentley Ultratank [video]

Το εκκεντρικό project της ομάδας Ρώσων περνά με άνεση πάνω από αυτοκίνητα.

Πριν μερικές εβδομάδες, το ρωσικό κανάλι AcademeG είχε παρουσιάσει το Ultratank - μια Bentley Continental GT με ερπύστριες - και σήμερα το εκτός δρόμου θηρίο επιστρέφει για να προσφέρει ακόμα περισσότερο θέαμα.

Όπως θα δείτε στο video, το Ultratank περνά πάνω από δύο αυτοκίνητα τα οποία καταστρέφονται ολοσχερώς. Οι ερπύστριες, εκτός από την εντυπωσιακή απόσταση από το έδαφος των 590mm, αυξάνουν και το βάρος της κατασκευής που πλέον αγγίζει τους 3,1 τόννους! Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 κινητήρας με απόδοση 400 PS που έχει δεχθεί μια σειρά επεμβάσεων για να ταιριάζει καλύτερα στο νέο του ρόλο. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, η τελική ταχύτητα του μοντέλου είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 100km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια Bentley Continental GT με ερπύστριες! [video]

Πάντως από ότι φαίνεται οι Ρώσοι μηχανικοί κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα με τις λωρίδες ελαστικών που έβγαιναν από τη θέση τους αφού παρά την απαιτητική δοκιμασία, αυτή τη φορά το Ultratank δεν φάνηκε να κολλάει πουθενά! Το μόνο που μένει τώρα είναι μερικές ακόμα επεμβάσεις στο εξωτερικό (πόρτες, παρμπρίζ κτλ) έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή της μοναδικής Bentley που έχει μετατραπεί σε ερπυστριοφόρο όχημα!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube