Η Audi δοκιμάζει το e-tron Sportback στους πάγους της Φινλανδίας [video]

Η Audi δοκιμάζει το e-tron Sportback στους πάγους της Φινλανδίας [video]

Η εταιρεία δημοσιοποίησε ένα βίντεο για να μας δώσει μια πρώτη ιδέα για το νέο της ηλεκτρικό.

Η Audi ετοιμάζει πυρετωδώς το e-tron Sportback και έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο-teaser από τις δοκιμές που κάνει το αυτοκίνητο στο παγωμένο περιβάλλον της Φινλανδίας.

Η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει το αυτοκίνητο μέσα στο 2019, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται στα τελικά στάδια της εξέλιξής του. Το e-tron Sportback θα είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας μετά το e-tron και θα είναι αυτό που θα έχει μια πιο σπορτίβ σχεδιαστική προσέγγιση με έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος.

Μέσα στα επόμενα χρόνια, στην ηλεκτροκίνητη γκάμα θα προστεθούν και οι εκδόσεις παραγωγής του Q4 e-tron Concept που αποκαλύφθηκε στις αρχές του μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αλλά και του ηλεκτροκίνητου σεντάν e-tron GT Concept που πρωτοείδαμε στην Έκθεση του Λος Άντζελες το 2018.

Οι δοκιμές σε θερμοκρασίες πολύ κάτω του μηδενός είναι σημαντικές για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα διότι σε αυτές κυρίως τεστάρεται η αυτονομία των μπαταριών με όλα τα επιμέρους συστήματα (κλιματισμός, φώτα, κτλ) σε πλήρη λειτουργία, αλλά και η επίδραση των χαμηλών θερμοκρασιών σε όλα τα περιφερειακά συστήματα του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube