Η αστυνομία αναζητά τον απερίσκεπτο οδηγό του «ιπτάμενου» Tesla [video]

Η αστυνομία αναζητά τον απερίσκεπτο οδηγό του «ιπτάμενου» Tesla [video]

Η αστυνομία του Los Angeles αναζητεί τον οδηγό ενός «ιπτάμενου» Tesla Model S που προκάλεσε ζημιές, δίνοντας μάλιστα αποζημίωση 1.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψή του.

Όπως πολύ σωστά έχει πει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, «η διαφορά μεταξύ βλακείας και ευφυίας είναι ότι η ευφυία έχει όρια!». Στην ιστορία που θα δείτε στα video που ακολουθούν, είναι ξεκάθαρο ότι ο οδηγός του Tesla Model S ξεπέρασε τα όρια και ευτυχώς που η βλακεία του δεν οδήγησε σε θύματα. Όπως ήταν φυσικό όμως, οδήγησε στην κινητοποίηση της αστυνομίας του Los Angeles, που τον αναζητεί για τον τιμωρήσει παραδειγματικά.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η ιστορία μας εξελίχθηκε στους γραφικούς δρόμους της Καλιφόρνια, που έχουν αποτελέσει το σκηνικό αρκετών εντυπωσιακών stunt σε ταινίες του Hollywood! Εκείνο το βράδυ όμως, στην διασταύρωση των οδών Baxter και Alvarado της Καλιφόρνια δεν γυριζόταν κάποια ταινία. Απλά σε μια μάζωξη νεαρών, ο οδηγός ενός Tesla Model S προσπάθησε να αναδειχθεί σε τοπικό ήρωα της βραδιάς και εκμεταλλευόμενος την έντονη κλίση του δρόμου να πετάξει με το ηλεκτρικό μοντέλο ως άλλος… Bo Duke!

Προφανώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε στο μυαλό του και κατάφερε να γίνει viral για τους λάθος λόγους.

Όπως φαίνεται και στα video που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες με τα κινητά τους, ο οδηγός έφθασε στην κορυφή της ανηφόρας με πολύ μεγάλη ταχύτητα και απογείωσε το Model S περισσότερο –εικάζουμε- απ’ όσο ήθελε. Το αποτέλεσμα ήταν μια ανώμαλη προσγείωση στην άλλη πλευρά, με τον αυτοκίνητο να σέρνεται για μέτρα με τον μπροστινό προφυλακτήρα, παρασέρνοντας τους σκουπιδοτενεκέδες που ήταν στην άκρη του δρόμου, για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του πάνω σε ένα Subaru Forester.

 

 

Ευτυχώς, σύμφωνα με μαρτυρίες οι επιβάτες του Tesla βγήκαν χωρίς να έχουν τραυματιστεί από το αυτοκίνητο, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ανάμεσα στους δεκάδες θεατές του σκηνικού. 

Ωστόσο, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθεί ότι η βλακεία είναι όντως ανίκητη, αξίζει να σημειώσουμε πως το Tesla Model S δεν ήταν ιδιοκτησίας του οδηγού που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, αλλά ήταν νοικιασμένο! Και πως η παρέα… των Dukes διέφυγε αμέσως από σημείο του ατυχήματος με ένα άλλο νοικιάρικο Tesla.

Όπως είναι φυσικό, η τοπική αστυνομία αναζητεί πλέον τους δράστες για σωρεία αδικημάτων και προσφέρει μάλιστα αμοιβή 1.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταχύτερη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube