Η Alfa Romeo Tonale μεταμορφώνεται στο πιο πρακτικό οικογενειακό!

Η Alfa Romeo Tonale μεταμορφώνεται στο πιο πρακτικό οικογενειακό!

Η Alfa Romeo παρουσιάζει την Tonale Edizione Bambini, μια πρωτότυπη έκδοση που έχει όλα όσα χρειάζονται οι νέοι γονείς για να ταξιδέψουν άνετα με το μωρός τους.

Όλοι λίγο ως πολύ έχουμε μια εμπειρία από το τι σημαίνει να έχεις μικρά παιδιά και να πρέπει να μετακινηθείς με το αυτοκίνητο, είτε για μια μικρή ημερήσια εκδρομή, είτε για πολυήμερες διακοπές.

Πέρα από το απαραίτητο παιδικό κάθισμα, δεκάδες άλλα πράγματα πρέπει να αποθηκευτούν και να μεταφερθούν με το αυτοκίνητο, ενώ δεν είναι λίγα και τα πρακτικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν «από το πουθενά». Το πιο απλό: Πώς και πού θα αλλάξω το βρέφος αν αυτό χρειαστεί στη διάρκεια του ταξιδιού. 

Η Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini είναι ένα πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το οποίο η μάρκα θέλει να δώσει έμφαση στον οικογενειακό χαρακτήρα του SUV της. Η ιταλική εταιρεία το προωθεί ως «το τέλειο αυτοκίνητο για γονείς που έχουν στιλ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πάντα για τη σωστή επιλογή παιδικού καθίσματος [video]

Η Alfa Romeo εφοδιάζει τη συγκεκριμένη Tonale με λειτουργίες και εξοπλισμό που κάνει τη ζωή της οικογένειας με μικρά παιδιά εξαιρετικά εύκολη. Για παράδειγμα η εταζέρα του χώρου αποσκευών έχει μια αναδιπλούμενη προέκταση, εξαιρετικά ανθεκτική πάνω στην οποία μπορείτε να ακουμπήσετε το παιδί, είτε για να καθαρίσετε πιο εύκολα τα παπούτσια του, είτε αν είναι βρέφος για να το αλλάξετε. 

Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini

Μια άλλη εξίσου πρακτική εφαρμογή συναντάμε στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων που διαθέτουν θήκες αποθήκευσης παιχνιδιών, θήκη για τάμπλετ, ποτηροθήκη, ακόμη και ειδικές θήκες για σνακ.

Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini

Ακόμα περισσότερα αξεσουάρ υπάρχουν στον χώρο αποσκευών. Μια μικρή ηλεκτρική σκούπα φορτίζεται από μια πρίζα 12V, ενώ υπάρχει και μια τσάντα που μπορεί να φιλοξενήσει καθαριστικό δέρματος, χαρτομάντιλα και υγρά μαντηλάκια.

Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini

Με λίγα λόγια, η Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για να κάνει το ταξίδι με τα παιδιά όχι μόνον ασφαλές αλλά και ευχάριστο, δίνοντάς μας πρακτικές λύσεις που μπορεί μέχρι τώρα να μην είχαμε σκεφτεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube