Χωμάτινα σούπερκαρ: Ford F-150 Raptor vs Ariel Nomad [video]

Χωμάτινα σούπερκαρ: Ford F-150 Raptor vs Ariel Nomad [video]

Η κόντρα αυτών των εντελώς διαφορετικών οχημάτων θα αναδείξει ποιο από τα δύο είναι το απόλυτο εκτός δρόμου παιχνίδι.

Η συνταγή για ένα απολαυστικό οδηγικά αυτοκίνητο δεν είναι μία και μοναδική, ούτε όταν μιλάμε για χρήση στην άσφαλτο ούτε όταν πρόκειται να κάνουμε άλματα και πάντες σε μια έρημο.

Στις ΗΠΑ, το Ford F-150 Raptor είναι κατά γενική ομολογία το πιο σπορ pick-up της αγοράς. Όχι σπορ για δρόμο, όπως π.χ. μια Porsche Macan, αλλά για χρήση baja, δηλαδή για ατελείωτο drifting και κίνηση με υψηλή ταχύτητα σε άμμο ή σε ανώμαλο έδαφος, με τα εντυπωσιακά άλματα που αναπόφευκτα προκύπτουν από τέτοια οδήγηση. Φυσικά, όπως κάθε άλλο pick-up, το F-150 των 450 PS μπορεί να αποτελεί το καθημερινό μεταφορικό μέσο ή το επαγγελματικό όχημα του ιδιοκτήτη του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το αγωνιστικό χωμάτινο μονοθέσιο SR KartCross [video]

Μια άλλη εκδοχή για διασκέδαση στο χώμα είναι η αγορά ενός buggy. Με πλαίσιο σχεδιασμένο αποκλειστικά για τέτοια χρήση και πολύ χαμηλότερο βάρος, το βρετανικό Ariel Nomad, για παράδειγμα, είναι πολύ ωραίο στο χώμα, όμως λόγω μηδενικής πρακτικότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο ως παιχνίδι. Αν λοιπόν μένεις στις ΗΠΑ και έχεις στη διάθεσή σου απέραντες χωμάτινες εκτάσεις για να παίζεις, αξίζει να προτιμήσεις ένα τέτοιο, αντί για το Raptor;

Την απάντηση δίνει ο Jethro Bovington του DriveTribe, στο παρακάτω video:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube