Οδηγική απόλαυση. Σκέτη! [video]

Οδηγική απόλαυση. Σκέτη! [video]

Δείτε τον Rory Reid του Top Gear να χρησιμοποιεί το Ariel Nomad για τον λόγο που αυτό έχει σχεδιαστεί. Και ζηλέψτε τον, γενικώς…

Αυτοκίνητο είναι ένα μέσο μεταφοράς προορισμένο να μας εξυπηρετεί στη ζωή μας. Σωστά; Για την πλειονότητα των ανθρώπων, ναι. Για εμάς όμως, όχι απαραίτητα.

Διότι υπάρχουν και κάποια αυτοκίνητα που δεν έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες μας. Πέρα από μία: την ανάγκη για διασκέδαση πίσω από το τιμόνι.

Το Ariel Nomad είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Κοιτάξτε το. Είναι το ακριβώς αντίθετο του πρακτικού. Δεν έχει πόρτες, δεν έχει τζάμια, ούτε καν σκεπή, αφήνοντάς σε εντελώς εκτεθειμένο στα στοιχεία της Φύσης. Δεν έχει ούτε χώρο να βάλεις την οικογένεια ή να φορτώσεις πράγματα. Ο μόνος του σκοπός είναι να σου δίνει ευχαρίστηση. Με το τσουβάλι.

Αυτή την οδηγική απόλαυση που σου χαρίζει αθρόα το Ariel Nomad θέλει να μας δείξει ο Rory Reid του Top Gear στο παρακάτω 9λεπτο video. Πήρε το αυτοκίνητο, άφησε πίσω το συνωστισμό των αγγλικών δρόμων και πήγε στην Ουαλία, τη Μέκκα κάθε Βρετανού βενζινοαίματου. Οδήγησε το αυτοκίνητο στα έρημα ασφάλτινα στροφιλίκια της και το πήγε και στο χώμα του Forest Experience Rally School.

Διότι το Nomad είναι ένα πραγματικά σχιζοφρενικό αυτοκίνητο, με διπλή προσωπικότητα. Σχεδιασμένο για να πηγαίνει γρήγορα και διασκεδαστικά σε κάθε δρόμο. Με άκαμπτο σωληνωτό πλαίσιο, αναρτήσεις με τεράστιες διαδρομές, κινητήρα Honda 2.4 VTEC 238 ίππων, πίσω κίνηση και βάρος μόνο 670 kg. Μιλάμε για 0-100 km/h σε 3,4”, 0-160 σε 8,7” και δυνατότητες rally car!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Ariel Nomad

Δείτε τώρα το video του Top Gear και σίγουρα θα ζηλέψετε τον Reid, όπως τον ζηλέψαμε κι εμείς. Μεταξύ άλλων και διότι έκανε κι ένα ιδιαίτερο στην οδήγηση με τον 8 φορές πρωταθλητή ράλι Αμερικής, David Higgins…

[Πηγή: Top Gear]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube