H Volkswagen επαναφέρει τα φυσικά κουμπιά στο τιμόνι

H Volkswagen επαναφέρει τα φυσικά κουμπιά στο τιμόνι

Αφουγκραζόμενοι το feedback από το αγοραστικό κοινό της, η VW θα επαναφέρει τα φυσικά κουμπιά στο τιμόνι, σε μια προσπάθεια να κάνει τα μοντέλα της φιλικότερα στη χρήση.

VW

Εδώ και μερικά χρόνια, πολλά από τα μοντέλα της Volkswagen όπως τα ηλεκτρικά ID.3 και ID.4 αλλά και τα συμβατικά Golf και Tiguan εξοπλίζονται με το νέο πολυλειτουργικό τιμόνι που ξεχωρίζει από τα κουμπιά αφής που διαθέτει. Καινοτομία, που συναντάμε πλέον και σε μοντέλα άλλων κατασκευαστών και η οποία φαίνεται όμως ότι δεν αρέσει στο κοινό.

Έτσι, ο CEO της VW, Thomas Schäfer, ανακοίνωσε μέσω του LinkedIn ότι η μάρκα επαναφέρει τα φυσικά κουμπιά στο τιμόνι, ακούγοντας το feedback από τους πελάτες της.

VW

«Βελτιώνουμε το πορτφόλιο και το ντιζάιν μας κάνοντας παράλληλα τα μοντέλα μας πιο φιλικά σε χρήση. Για παράδειγμα επαναφέρουμε τα φυσικά κουμπιά στο τιμόνι καθώς αυτό θέλουν οι πελάτες από την VW» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Schäfer.

Το πρώτο μοντέλο της VW που θα εξοπλιστεί με το ανανεωμένο τιμόνι και τα «παραδοσιακά» κουμπιά αναμένεται να είναι το φρεσκαρισμένο Golf που θα κάνει ντεμπούτο το 2023. Έπειτα, το νέο τιμόνι θα περάσει και στα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας αλλά και σε αυτά τυων θυγατρικών SEAT και Škoda.

Με την VW να έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι ακούει τη γνώμη των πελατών της, δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον περισσότερα φυσικά κουμπιά και στο ταμπλό των μοντέλων της, κάνοντας έτσι πιο εύκολο τον έλεγχο λειτουργιών του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube