H Porsche θα κατασκευάζει τους κινητήρες της Singer

H Porsche θα κατασκευάζει τους κινητήρες της Singer

Η Porsche θα κατασκευάζει η ίδια τους κινητήρες για τα restomod της Singer.

Singer

H Singer είναι ίσως η κορυφαία εταιρία παγκοσμίως σε restomod της Porsche 911, καταφέρνοντας να αποτίνει φόρο τιμής αλλά και να βελτιώνει παλιά κομμάτια της.

Από ότι φαίνεται, η σκληρή δουλειά της Singer αποζημιώνεται καθώς η Porsche από εδώ και στο εξής θα κατασκευάζει η ίδια τους κινητήρες για τις δημιουργίες της Singer. Η συμφωνία αυτή ουσιαστικά αποτελεί επίσημη αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς των προϊόντων της Singer από τον Γερμανό κατασκευαστή.

Singer

Αυτό που ίσχυε μέχρι στιγμής είναι ότι η αμερικανική εταιρία έπαιρνε μοτέρ της Porsche και τα βελτίωνε η ίδια σύμφωνα με τις ανάγκες της. Αυτό που αλλάζει τώρα, είναι ότι η Porsche θα κατασκευάζει η ίδια τους κινητήρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα θέλει η Singer. 

Είναι η πρώτη φορά που ο κατασκευαστής από την Στουτγάρδη κατασκευάζει και προμηθεύει επίσημα κινητήρες για μια εταιρία που ανακατασκευάζει και βελτιώνει προϊόντα από το παρελθόν της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Top Gear, η Singer ξεκαθάρισε ότι οι κινητήρες δεν θα προέρχονται από το ράφι της Porsche αλλά θα δημιουργούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της.

Singer

Τα μοτέρ θα συναρμολογούνται στα κεντρικά της Porsche Motorsport North America (PMNA), νότια του Λος Άντζελες. Θυμίζουμε ότι και οι εγκαταστάσεις της Singer βρίσκονται στην Kαλιφόρνια.

Από τη συμφωνία αυτή, εξαιρείται η Singer DLS (Dynamics and Lightweight Study). Το μοντέλο θα συνεχίσει να είναι ένα κινητό εργαστήριο δοκιμών βελτίωσης για αερόψυκτα μοτέρ τα οποία θα εξακολουθούν να αποτελούν προϊόν της Βρετανικής Williams Advanced Engineering.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube