H MG επίσημος χορηγός της Arsenal [video]

H MG επίσημος χορηγός της Arsenal [video]

H MG Motor ανακοίνωσε μία πολύ σημαντική χορηγική συμφωνία, καθώς αποτελεί πλέον επίσημο συνεργάτη της Arsenal.

Arsenal & MG

Μια σπουδαία συνεργασία ξεκινά για την MG, καθώς η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία συναντά την Arsenal και γίνεται ο επίσημος συνεργάτης, σηματοδοτώντας ένα καινούργιο ταξίδι προς την καινοτομία και την αίγλη της ποδοσφαιρικής κορυφαίας τάξης!

Γιορτάζοντας την 100η επέτειό της φέτος, η MG θα αποτελέσει επίσημο συνεργάτη των ανδρικών και γυναικείων ομάδων της Arsenal, με το brand της αυτοκινητοβιομηχανίας να τοποθετείται στο Emirates Stadium και στο Meadow Park.

MG Motor και Arsenal ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία συνεργασία που φιλοδοξεί να οδηγήσει και τους δύο στην κορυφή

MG 4

Ο Guy Pigounakis, Εμπορικός Διευθυντής της MG Motor UK, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Arsenal, ενόψει της εκατοστής μας σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της MG. Δεν υποστηρίζουμε απλώς έναν παγκοσμίου φήμης σύλλογο αλλά θέλουμε να αποτελέσουμε ενεργό μέλος της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, ιδίως του γυναικείου».

Από πλευράς Arsenal, τοποθετήθηκε η Juliet Slot, Chief επικεφαλής του τμήματος διαφήμισης των Λονδρέζων:  «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την MG στην οικογένεια των συνεργατών μας. Είναι μια μάρκα γνωστή για την ιστορία και την κληρονομιά της, αλλά φέρνουν επίσης μια νέα νοοτροπία που ευθυγραμμίζεται με τις φιλοδοξίες του συλλόγου μας. Στην εκατονταετηρίδα της, είμαστε ενθουσιασμένοι που η MG μπορεί να γίνει μέρος του δικού μας μακροπρόθεσμου ταξιδιού ανάπτυξης και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της για να προωθήσουμε τη γκάμα κορυφαίων ηλεκτρικών και όχι μόνο αυτοκινήτων της».

MG 4 X Power

Μόνο το 2023, η MG πούλησε στο Ηνωμένο Βασίλειο 80.000 αυτοκίνητα, προχωρώντας με σταθερά βήματα προς την καθιέρωσή της ως μία από τις κορυφαίες μάρκες της χώρας. Σε αυτή τη κατεύθυνση, το MG4, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κορυφαίο μικρό ηλεκτρικό στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube