Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η MG στην Ελλάδα σε 3,5 μήνες;

Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η MG στην Ελλάδα σε 3,5 μήνες;

Αναμφίβολα, μίας από τις σημαντικότερες αυτοκινητικές ειδήσεις του 2023 ήταν το επαναλανσάρισμα της MG στην ελληνική αγορά.

MG Models

Η MG, έχοντας μόλις 3,5 μήνες στην αγορά κατάφερε να δείξει τη δυναμική της, κάνοντας τους ανθρώπους της εταιρείας να ατενίζουν το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Με συνολικές ταξινομήσεις 636 αυτοκινήτων στο διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2023, έως και το Δεκέμβριο, η MG Motor του Ομίλου Συγγελίδη, έφτασε να έχει μερίδιο 1,8% στην αγορά. Από εκεί και πέρα, εξετάζοντας τα επί μέρους στοιχεία, το MG ZS, ένα αυτοκίνητο που μπορεί να καλύψει με άνεση τις ανάγκες της μέσης ελληνικής οικογένειας είχε τη μερίδα του λέοντος στις ταξινομήσεις, προσφέροντας ένα άκρως ελκυστικό πακέτο τιμής-αξίας.

Σημαντικό ρόλο στο επιτυχημένο επαναλανσάρισμα της MG στην Ελλάδα έπαιξε το ZS, το προσιτό B-SUV της φίρμας, το οποίο μέτρησε 491 ταξινομήσεις

MG ZS

Το MG ZS έφτασε σε μερίδιο το 3,7%, σημειώνοντας 491 ταξινομήσεις μέσα στο χρονικό διάστημα των 3,5 μηνών της παρουσίας της μάρκας στη χώρα μας. Με την επίδοση αυτή, το MG ZS πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση μεταξύ των βενζινοκίνητων μοντέλων της κατηγορίας του, αλλά και την  τέταρτη στα αμιγώς ηλεκτρικά, με μερίδιο 8,4% και 8,0% αντίστοιχα.

Τέλος, το αμιγώς ηλεκτρικό MG4, έτυχε πραγματικά ιδιαιτέρως θερμής υποδοχής από την αγορά, σημειώνοντας εκπληκτικό ποσοστό στην κατηγορία του και κατακτώντας φυσικά την πρώτη θέση στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με μερίδιο 30,9%.

MG4

Σημαντικό ρόλο στη συνολική επιτυχία της μάρκας που επαναλανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει παίξει τόσο η εξαιρετική γκάμα μοντέλων που είναι πολύ σωστά τοποθετημένη για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, όσο και το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών του Ομίλου Συγγελίδη, που από την πρώτη στιγμή παρείχε όλα όσα χρειάζεται μια μάρκα για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Η συνέπεια του ονόματος του Ομίλου Συγγελίδη κάτω από την «ομπρέλα» του οποίου η MG Motor δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, είναι μια ακόμα εγγύηση για όσους αναζητούν μία από τις πιο συμφέρουσες επιλογές για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube