H Hyundai θα συνεχίσει να επενδύει στα χάτσμπακ

H Hyundai θα συνεχίσει να επενδύει στα χάτσμπακ

Η Hyundai αρνείται να γυρίσει την πλάτη στα χάτσμπακ μοντέλα της, δίνοντας το πράσινο φως για τη νέα γενιά των i10, i20 και i30.

​​​​Hyundai

Αρκετοί κατασκευαστές έχουν ήδη αρχίσει να αποχαιρετούν τα χάτσμπακ μοντέλα από την γκάμα τους. Η Hyundai, ωστόσο, πιστεύει ότι τα 5θυρα χάτσμπακ μοντέλα εξακολουθούν να έχουν απήχηση στο κοινό και θα στηρίξει τα δικά της μοντέλα με τοθλάχιστον μια ακόμα γενιά. 

​​​​Hyundai

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Autocar κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου Kona, o επικεφαλής της Hyundai στη Γηραιά Ήπειρο, Michael Cole, επιβεβαίωσε ότι η μάρκα έχει δώσει το πράσινο φως για τη νέα γενιά των i10, i20 και i30.

«Εξετάζουμε διάφορες επιλογές για τα μοντέλα που θα βρίσκονται στην γκάμα μας στο μέλλον κάτω από το Kona. Για τώρα, οι νέες γενιές των i10, i20 και i30 βρίσκονται στα σχέδια μας, δε θέλουμε να χάσουμε κανέναν πελάτη αυτών των μοντέλων» δήλωσε ο Cole.

​​​​Hyundai

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο i10 με φρεσκαρισμένη εμφάνιση και αναβαθμισμένη τεχνολογία που θα φτάσει στις αγορές το δεύτερο μισό του έτους. 

Σε τροχιά ανανέωσης βρίσκονται και τα μεγαλύτερα i20 και i30, τα οποία θα λανσαριστούν κοντά στο τέλος του έτους, με νέα σχεδίαση μέσα κι έξω, εξοπλισμένα φυσικά με όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας και ασφάλειας της μάρκας.

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube