H Bentley υποστηρίζει την κοινότητα LGBTQ+

H Bentley υποστηρίζει την κοινότητα LGBTQ+

Μια Bentley Continental GT στα χρώματα του ουράνιου τόξου για την πρώτη ψηφιακή παρέλαση Pride.

Η Bentley παρουσίασε σήμερα μια Continental GT V8 Convertible βαμμένη στα χρώματα του ουράνιου τόξου που συμβολίζουν τις αξίες της υπερηφάνειας, της ελπίδας και της ευγνωμοσύνης.

Με την πολύχρωμη Continental GT, η Bentley υποστηρίζει την παρέλαση Pride για τη στήριξη της κοινότητας LGBTQ+ που θα γίνει για πρώτη φορά "ψηφιακά" (λόγω πανδημίας) στην περιοχή Cheshire East της Μ.Βρετανίας στις 25 Ιουλίου, σε συνεργασία με το δημοτικό συμβούλιο.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις της Bentley - Dragon Red, Orange Flame, Yellow Flame, Apple Green, Sequin Blue και Azure Purple - που ταιριάζουν με αυτές του ουράνιου τόξου, ενώ φορά δεκάκτινες ζάντες 20". Η ιδιαίτερη αυτή φορεσιά, ήταν αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού ανάμεσα στους εργαζόμενους της Bentley και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια του lockdown, με νικητή την πεντάχρονη Eleanor.

Όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν το Virtual Pride 2020 του Cheshire East μέσω διαδικτύου στις 25 Ιουλίου μεταξύ 16.00 με 21.00.  Εκτός από την εμφάνισή της Continental GT V8 Convertible, το Pride θα έχει μουσική, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς και άλλα events με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την κοινότητα LGBTQ+

[Πηγή: Bentley]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube