Για ψώνια στην Alfa Romeo με τον Michael Bay [video]

Για ψώνια στην Alfa Romeo με τον Michael Bay [video]

Ο σκηνοθέτης Michael Bay δεν είναι ένας συνηθισμένος πελάτης, ούτε και η συγκεκριμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio που ψάχνει.

Η νέα ταινία του Michael Bay είναι το "6 Underground" που έκανε πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου στο Netflix και πρωταγωνιστούν ο Ryan Reynolds και μια neon green Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Στο κωμικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον φημισμένο σκηνοθέτη να μπαίνει στην αντιπροσωπεία της Alfa Romeo για να αγοράσει επτά Giulia Quadrifoglio με συγκεκριμένα χαρακτηστικά και αξεσουάρ. Ο πωλητής προσπαθεί να τον πείσει αναφέροντάς του τις δυνατότητες του μοντελου (το εικονιζόμενο είναι μια Veloce Ti), αλλά ο Michael Bay θέλει ακόμα περισσότερα με σκοπό να το κάνει "ανίκητο" για τις ανάγκες της νέας του ταινίας.

Michael Bay Alfa Romeo

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες η ιταλική φίρμα παρουσίασε τις αναβαθμισμένες Giulia και Stelvio για το 2020, οι οποίες απέκτησαν νέο infotainment και πιο σύγχρονη τεχνολογία. Μαζί με τα ανανεωμένα μοντέλα, η Alfa Romeo παρουσίασε στην έκθεση του Los Angeles και την πράσινη Giulia Quadrifoglio της ταινίας. Η σπορ πισωκίνητη μπερλίνα φορά τον τον biturbo V6 χωρητικότητας 2,9 λίτρων που αποδίδει 510 PS προσφέροντας επιτάχυνση 0-100km/h σε 3,9".

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube