Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στην ταινία "6 Underground" [video]

Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στην ταινία "6 Underground" [video]

Η παραγωγή του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου.

Η Alfa Romeo δημοσίευσε ένα βίντεο με μια καταπράσινη Giulia Quadrifoglio σε σκηνές δράσεις της ταινίας "6 Underground" στην οποία εμφανίζεται ως το όχημα των πρωταγωνιστών.

Η ταινία είναι μια παραγωγή του Netflix, με σκηνοθέτη τον Michael Bay (δημιουργό της νέας σειράς ταινιών Transformers) και πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds (γνωστό από το ρόλο του στην ταινία Deadpool). 

Μπορεί το σενάριο του "6 Underground" να μην έχει να κάνει τόσο πολύ με αυτοκίνητα (αφορά έξι μυστικούς πράκτορες που έχουν σβήσει το παρελθόν τους), όμως αποτελεί την ιδανική αφορμή για σκηνές καταδίωξης. Σε μια από αυτές βλέπουμε και την Giulia Quadrifoglio σε απόχρωση Neon Green (βάφτηκε για τις ανάγκες της ταινίας) να οδηγείται στο όριο από επαγγελματίες κασκαντέρ. Όπως περιμέναμε από ταινία δράσης, το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές αφού πέρασε ακόμα και μέσα από κτήρια στην προσπάθεια του οδηγού να ξεφύγει τον κίνδυνο.

Alfa Romeo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio [video]

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες η ιταλική φίρμα παρουσίασε τις αναβαθμισμένες Giulia και Stelvio για το 2020, οι οποίες απέκτησαν νέο infotainment και πιο σύγχρονη τεχνολογία. Μαζί με τα ανανεωμένα μοντέλα, η Alfa Romeo έφερε στην έκθεση του Los Angeles και την πράσινη Giulia Quadrifoglio της ταινίας. Η σπορ πισωκίνητη μπερλίνα φορά τον τον biturbo V6 χωρητικότητας 2,9 λίτρων που αποδίδει 510 PS προσφέροντας επιτάχυνση 0-100km/h σε 3,9".

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν την ταινία, θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 13 Δεκεμβρίου 2019. Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει το παρακάτω μοντάζ της Alfa Romeo με αποσπάσματα από την οδήγηση του μοντέλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube