Γέμισε η Times Square με διαμαρτυρίες κατά της Tesla

Γέμισε η Times Square με διαμαρτυρίες κατά της Tesla

Γιατί μια κινεζική εταιρεία νοίκιασε διαφημιστικές πινακίδες στη Νέα Υόρκη για να διαμαρτυρηθεί κατά της Tesla. 

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να δημοσιοποιήσεις μια διαμαρτυρία σου;
H κινέζικη Shenma Zhuanche αποφάσισε πως το καλύτερο σημείο είναι οι φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες της Times Square στη Νέα Υόρκη. Πόσω μάλλον όταν η διαμαρτυρία σου στρέφεται κατά μια εταιρείας που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. 
Στο... στόχαστρο των κινέζων μπήκε η Tesla του Elon Musk και ο λόγος είναι ότι η Shenma Zhuanche είχε αγοράσει μέσα σε δύο χρόνια 278 αυτοκίνητα της Tesla για τις ανάγκες της, που ήταν Tesla Model S και Model X.
Ωστόσο, όπως λέει, το 20% από αυτά είχαν τεράστια προβλήματα με το χρόνο επισκευής τους να ξεπερνά τις 45 ημέρες, κάτι που πέρα από δυσαρέσκεια δημιούργησε και οικονομικές επιπτώσεις στην κινεζική εταιρεία που υπολογίζεται στα $ 970.000. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του businessinsider, η κινεζική εταιρεία νοίκιασε τρεις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες στην Times Square για 30 λεπτά, στις οποίες διαδοχικά εμφανίζονταν στα κινεζικά και στα αγγλικά τα μηνύματα κατά της Tesla, εκπρόσωπος της οποίας αρνήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες. 

Η κινέζικη εταιρία δήλωσε ότι εμπνεύστηκε τον τρόπο διαμαρτυρίας της από την ταινία «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube