Ken Block, tribute video και αποχαιρετισμός από τους Hoonigans

Ken Block, tribute video και αποχαιρετισμός από τους Hoonigans

Λίγες εβδομάδες από τον άδικο χαμό του Ken Block, το επίσημο κανάλι Hoonigan ανέβασε στο YouTube ένα συγκινητικό video, φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε μουδιασμένα για τον κόσμο του αυτοκινήτου, καθώς στις 2 Ιανουαρίου βρήκε τραγικό θάνατο ο Ken Block σε ατύχημα με snowmobile. Επρόκειτο για ένα μεγάλο οδηγό-σταρ που δημιούργησε ένα τελείως διαφορετικό δρόμο αυτοκινητικής τρέλας. Το νήμα της ζωής του, ωστόσο, έμελλε να κοπεί ξαφνικά στα 55 του χρόνια. 

Μετά από ένα εύλογο διάστημα παγωμάρας το Hoonigan, το «σπίτι των Gymkhana» όπως αποκαλείται, δημοσίευσε εχθές ένα video, στο οποίο οι φίλοι και συνεργάτες του μιλάνε για τον ίδιο. Μέσα σε ένα ιδιαίτερο και φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, αναγνωρίζουν πως το αντίο είναι πολύ δύσκολο να ειπωθεί.

Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν με νέα projects, καθώς πιστεύουν πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουν την κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο Ken Block. 

Ολόκληρο το video διαρκεί περί τα 10:45 λεπτά. Στο δεύτερο μάλιστα και μεγαλύτερο μέρος του έχουν προσθέσει ένα ποτ πουρί από παλαιότερα (μερικά πραγματικά παλιά) πλάνα του εκλιπόντα. Σταντ με αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ωραίες στιγμές με κόσμο, οικογενειακές εικόνες και γενικότερα στοιχεία που αναδεικνύουν την πλούσια σε εμπειρίες ζωή του. 

Ken Block

Στο τέλος, πάλι, φρόντισαν να τοποθετήσουν το «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα, από τον ίδιο τον Ken Block, σε παλαιότερη συνέντευξή του. «Υποθέτω ότι η κληρονομιά μου θα είναι ότι μου αρέσουν τα δημιουργικά και τα διασκεδαστικά πράγματα. Δεν παίρνω τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να ζήσουν διασκεδαστική ζωή. Και να μην είναι μαλάκες».

RIP Ken Block. Αν μη τι άλλο, τους πέτυχες τους στόχους σου. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube