Ford Ranger Raptor και Focus ST στην υπηρεσία του νόμου

Ford Ranger Raptor και Focus ST στην υπηρεσία του νόμου

Όσοι σχεδίαζαν εγκληματική ενέργεια στη Νότια Ουαλία ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας παρουσίασε δύο εντυπωσιακά οχήματα που προστίθενται δοκιμαστικά στο στόλο της - το Ford Ranger Raptor και το Ford Focus ST Wagon. Με τα μοντέλα της Ford Performance σε ρόλο περιπολικού, οι εγκληματίες μάλλον θα τα βρουν σκούρα σε περίπτωση καταδίωξης - εντός ή εκτός δρόμου.

Το Ranger Raptor χρησιμοποιεί κινητήρα 2.0 EcoBoost με απόδοση 213 PS και 500 Nm ροπής. Το θηριώδες pick-up 2,5 τόννων έχει εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος (28,3 cm), τα αμορτισέρ της Fox Racing και τα ελαστικά παντός εδάφους BF Goodrich K02 33".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Ford Ranger Raptor

Ford Focus ST Wagon

Όσο για το Focus ST Wagon, είναι η έκδοση βενζίνης με τον 2.3 EcoBoost να αποδίδει 280 PS και 420 Nm ροπής. Η καυτή έκδοση του Focus επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 5,7" ενώ παράλληλα το πρακτικό του αμάξωμα προσφέρει χώρο αποσκευών από 575 λίτρα έως και 1620 λίτρα για τη μεταφορά υπόπτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Ford Focus ST

Ειδική ομάδα της Ford στο Essex ανέλαβε τις απαραίτητες μετατροπές για τα δύο μοντέλα που απέκτησαν φωσφοριζέ γραφικά της βρετανικής αστυνομίας, επιπλέον φώτα στη γρίλια και την παραδοσιακή σειρήνα στην οροφή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube