Ford: Παγωτό με γεύση Mustang

Ford: Παγωτό με γεύση Mustang

Για την αμερικανική Εθνική Ημέρα Παγωτού, η Ford λάνσαρε ένα παγωτό στο χρώμα Orange Fury της νέας Mustang.

Παρότι δεν είναι και πολύ προφανής ο συσχετισμός μεταξύ ενός σπορ αυτοκινήτου και ενός παγωτού, η Ford Αμερικής πήρε την πρωτοβουλία να λανσάρει ένα… παγωτό Mustang.

Αφορμή στάθηκε η αμερικανική National Ice Cream Day της Κυριακής 16 Ιουλίου. Το παγωτό φτιάχτηκε για να διαφημίσει το Orange Fury, ένα από τα τρία νέα χρώματα της νέας Ford Mustang, μαζί με τα Kona Blue και Royal Crimson. Για τη δημιουργία του, η Ford συνεργάστηκε με την σαφώς πιο αρμόδια για τέτοια θέματα Coolhaus, και το προϊόν που προέκυψε είναι ένα παγωτό-σάντουιτς, με γεύση πορτοκάλι και βανίλια.

H διευθύντρια του τμήματος χρωμάτων και υλικών της Ford, Barb Whalen, που ενεπλάκη στη δημιουργία του παγωτού, δήλωσε: «Συνήθως ασχολούμαι με πράγματα όπως η δημιουργία νέων χρωμάτων, τα δερμάτινα καθίσματα και οι ραφές στο χέρι, οπότε αυτό ήταν κάτι αρκετά διαφορετικό για εμένα. Είχε ενδιαφέρον το ότι εφαρμόσαμε τις ίδιες αρχές σχεδιασμού για να βοηθήσουμε την Coolhaus να φτιάξει μια γεύση που πραγματικά αντιπροσωπεύει το νέο χρώμα Orange Fury».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ford Performance Event: Στο όριο με Focus ST, RS και Mustang

Αντίστοιχα η Natasha Case, διευθύνουσα σύμβουλος της Coolhaus, δήλωσε: «Πάντα ήμουν φαν της Mustang, οπότε ενθουσιάστηκα όταν η Ford μας προσέγγισε για αυτό το εγχείρημα. Έχουμε αναπτυχθεί πάνω στην βοήθεια που παρέχουμε στους πελάτες μας, να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα και να προσφέρουν μια ξεχωριστή, μοναδική εμπειρία που θα κάνει αίσθηση».

Το παγωτό δεν πωλείται, αλλά προσφέρεται δωρεάν μέχρι την Κυριακή, στο κατάστημα της Coolhaus στην Καλιφόρνια, σε επιλεγμένες τοποθεσίες στη Νέα Υόρκη και από μια περιφερόμενη καντίνα η οποία φέρει τα διακριτικά της Mustang.



[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube