Έξαλλος πελάτης εισβάλλει με Cayenne μέσα σε αντιπροσωπεία Porsche! [video]

Έξαλλος πελάτης εισβάλλει με Cayenne μέσα σε αντιπροσωπεία Porsche! [video]

Είχε δώσει προκαταβολή για Panamera που του ήρθε καθυστερημένα, χωρίς τα έξτρα που είχε παραγγείλει.

Τα πλάνα δείχνουν τον πελάτη να σπάει τη βιτρίνα, να μπαίνει με το SUV μέσα στην έκθεση και να παρασύρει τα γραφεία της ρεσεψιόν σπέρνοντας τον πανικό.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Taichung City της δυτικής Taiwan, με πρωταγωνιστή ένα 42χρονο επιχειρηματία, ονόματι Chu, που περιγράφεται ως «πιστός οπαδός της Porsche».

Ο Chu είχε παραγγείλει τον Ιανουάριο του 2017 μια καινούργια Panamera Sport Turismo με μια σειρά από έξτρα, που περιλάμβαναν και το σύστημα 4D Chassis Control. Η αρχική τιμή του αυτοκινήτου ήταν €166.000, αλλά με τα έξτρα ανέβαινε στα €208.000. Η συμφωνία κλείστηκε από τον βοηθό του Chu και πληρώθηκε προκαταβολή €57.000.

Όταν όμως η Panamera έφτασε στο νησί τον περασμένο Νοέμβρη, δεν είχε τα έξτρα που είχαν παραγγελθεί. Η αντιπροσωπεία υποστήριζε ότι το συμβόλαιο αγοράς δεν περιλάμβανε τα έξτρα, που ίσως και να είχαν ξεχαστεί από τον βοηθό του Chu.

O Chu αρνήθηκε να εξοφλήσει την παραγγελία και απαίτησε να του επιστραφεί η προκαταβολή. Η αντιπροσωπεία δεν υποχώρησε και απείλησε να κρατήσει την προκαταβολή των €57.000 αν ο πελάτης δεν τηρούσε τη συμφωνία, δίνοντάς του μια προθεσμία πέντε ημερών.

Ο Chu τότε έγινε έξαλλος και αποφάσισε να μπει με την Cayenne του μέσα στην έκθεση, όπου τα πλάνα τον δείχνουν μετά να διαπληκτίζεται με τη διεύθυνση.

Η αστυνομία τον συνέλαβε λίγο αργότερα και βρήκε μέσα στην Cayenne έναν κασμά κι ένα δοχείο με βενζίνη, χωρίς όμως να διαπιστωθεί τι ήθελε να τα κάνει.

Ο 42χρονος επιχειρηματίας έκανε δημόσια δήλωση ότι «μετάνιωσε» για την πράξη του, αλλά στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι μπήκε στην έκθεση κατά λάθος, προσπαθώντας να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο που είχε περάσει με κόκκινο. Φυσικά, τα πλάνα δεν συνηγορούν υπέρ αυτής της εκδοχής, αφού τον δείχνουν να εισβάλλει στην έκθεση, να σταματά και να ξαναξεκινά για να παρασύρει τα γραφεία.

Το συμβάν ερευνάται ακόμη από την αστυνομία, που ανακάλυψε ότι ο Chu είχε καταδικαστεί προ δεκαετίας για απάτη και διάρρηξη.

[Πηγή: Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube