Euro 2024, η κινεζική BYD αντικαθιστά τη Volkswagen [video]

Euro 2024, η κινεζική BYD αντικαθιστά τη Volkswagen [video]

Η κινεζική κατασκευάστρια BYD συνεχίζει τη στρατηγική της για εδραίωση στην καρδιά της ευρωπαϊκής αγοράς. Ο κινεζικός όμιλος θα είναι μέγας χορηγός του Euro 2024 που θα γίνει στη Γερμανία.

BYD, Euro 2024

Στις 14 Ιουνίου 2024, η γερμανική εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία για τον εναρκτήριο αγώνα του Euro 2024. Ένα θέμα που ελάχιστη σχέση έχει με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα... Εκτός από το όνομα ενός εκ των βασικών χορηγών: BYD. 

Ο Κινέζος κατασκευαστής αντικαθιστά έτσι τη Volkswagen σε μια διοργάνωση που λαμβάνει χώρα σε μια μεγάλη έδρα της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας. Στη Γερμανία.

To Euro 2024 είναι μια ευκαιρία για την BYD να αναδείξει τις διάφορες μάρκες της, ιδιαίτερα τις YangWang και Fang Cheng Bao που είναι ακόμα νέες στη Γηραιά Ήπειρο

Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από τις διαφημίσεις και τις αναφορές στα επίσημα επικοινωνιακά εργαλεία, μόνο τα αυτοκίνητα της BYD θα διασφαλίσουν τη μετακίνηση των επισήμων και των ομάδων στις δέκα πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες: Βερολίνο, Μόναχο, Αμβούργο, Ντίσελντορφ, Λειψία, Ντόρτμουντ, Γκελζενκίρχεν, Κολωνία, Φρανκφούρτη και Στουτγάρδη. Η BYD θα δημιουργήσει επίσης fan zones, περίπου εκατό από τις οποίες έχουν ήδη προγραμματιστεί στο δίκτυο αντιπροσώπων της, το οποίο αριθμεί ήδη 230 αντιπροσώπους στην Ευρώπη.

BYD, Denza D9
Το ηλεκτρικό Denza D9 αναμένεται να είναι ένα από τα MPV της BYD που θα μεταφέρουν επισήμους και παράγοντες στις δέκα γερμανικές πόλεις του Euro 2024.

Προς το παρόν, η BYD δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποια μοντέλα θα χρησιμοποιηθούν. Λεωφορεία φυσικά και χωρίς αμφιβολία το MPV της Denza, το D9, που είναι κατάλληλο για τον σκοπό αυτό. Αλλά η διοργάνωση θα είναι πιθανώς μια ευκαιρία για τον κινεζικό όμιλο να αναδείξει τις διάφορες μάρκες του, ιδιαίτερα τις YangWang και Fang Cheng Bao, οι οποίες είναι ακόμα νέες στην ήπειρό μας.

Η επίσημη απεικόνιση του κατασκευαστή όντως παραπέμπει σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων του. Ειδικά από τη στιγμή που ο ερχομός της YangWang στην Ευρώπη φαίνεται να είναι στην ημερήσια διάταξη.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube