Έτσι θα ήταν οκτώ σπορ μοντέλα σε έκδοση SUV

Έτσι θα ήταν οκτώ σπορ μοντέλα σε έκδοση SUV

Αφού παρουσίασε SUV ακόμα και η Lamborghini, τίποτα δεν αποκλείεται πλέον. Ιδού ακόμα οκτώ ιδέες για νέα SUV με βάση γνωστά σπορ μοντέλα.

Τα crossover/SUV είναι η πιο καυτή τάση της αυτοκινητοβιομηχανίας σήμερα. Ακόμα και κατασκευαστές σπορ μοντέλων αναγκάζονται να ακολουθήσουν τη μόδα για να ικανοποιήσουν τους αγοραστές.

Τελευταίο τέτοιο δείγμα ήταν η Lamborghini Urus, στην πρώτη παρουσίαση της οποίας βρεθήκαμε κι εμείς. Ήδη έχουμε δει τα SUV από την Alfa Romeo και τη Maserati, ενώ έχει επιβεβαιωθεί πλέον ότι και η Ferrari θα παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο. Μοιραία, η φαντασία όλων οργιάζει για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα SUV της Ferrari. Θα μοιάζει με επιθετικό σπορ μοντέλο, έχοντας απλώς μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ή θα υιοθετήσει την πιο ογκώδη αισθητική των παραδοσιακών, μεγάλων SUV;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Εφτά cool renderings για νέα pick-up πολυτελείας

Οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρίας εμπορίας μεταχειρισμένων Jennings Motor Group είχαν τις δικές τους ιδέες. Τόσο για το SUV της Ferrari, όσο και για πιθανά αντίστοιχα μοντέλα με βάση υπάρχοντα σπορ αυτοκίνητα. Η έμπνευσή τους για το καθένα έγινε «πραγματικότητα» με τη βοήθεια της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας, και προέκυψαν οκτώ πολύ ενδιαφέροντα renderings. Κάποια έχουν πολύ περίεργες αναλογίες, όμως κάποια άλλα δείχνουν σχεδόν έτοιμα που θα μπορούσαν να περάσουν άμεσα στην παραγωγή!

Δείτε παρακάτω τα οκτώ SUV που ετοίμασαν οι γραφίστες της εταιρίας. Ποιο ή ποια από αυτά θα… αντέχατε να δείτε στον δρόμο;

Alfa Romeo 4C



Aston Martin V12 Vantage



BMW i8



Chevrolet Camaro ZL1



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 10 σημερινά αυτοκίνητα που θα θέλαμε να δούμε στο WRC

Ferrari 488



Ford Mustang



Honda NSX



McLaren 720S



[Πηγή: Jennings Motor Group]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube