Εφτά cool renderings για νέα pick-up πολυτελείας

Εφτά cool renderings για νέα pick-up πολυτελείας

Η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας μας επιτρέπει να μετατρέψουμε σε pick-up διάφορα πολυτελή και σπορ μοντέλα. Και μερικά δεν δείχνουν καθόλου άσχημα!

Τα pick-up πλησιάζουν τα επιβατικά αυτοκίνητα σε ανέσεις, ενώ βλέπουμε να φλερτάρουν με την κατηγορία και κατασκευαστές αυτοκινήτων πολυτελείας, όπως η Mercedes-Benz με την Χ-Class.

Σε κάποιες αγορές του πλανήτη, όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία, τα pick-up είναι εδώ και χρόνια μέσα στις πιθανές επιλογές πολλών αγοραστών, κι όχι μόνο των επαγγελματιών. Πριν από 20 χρόνια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εταιρίες όπως η Porsche και η Bentley θα έφτιαχναν «τζιπ», να όμως που σήμερα το κάνουν. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι σε 20 χρόνια από σήμερα δεν θα έχουν γίνει παγκόσμια μόδα τα pick-up;

Η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει από σήμερα να συμφιλιωθούμε με την ιδέα και να είμαστε κάπως πιο έτοιμοι, αν και όταν συμβεί αυτό. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι της βρετανικής εταιρίας Ford Transit Direct, η οποία είναι μάλλον προφανές με τι ασχολείται κανονικά, και ανέθεσαν σε κάποιους εξπέρ στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας τη δημιουργία εκδόσεων pick-up με βάση εφτά σημερινά πολυτελή και σπορ μοντέλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Renderings: 10 σημερινά αυτοκίνητα ως αγωνιστικά του WRC

Σε κάποια, η μετάλλαξη μοιάζει απόλυτα φυσική. Το Lexus LF-LC pick-up δεν διαφέρει και πολύ από τα σπορ pick-up που διαθέτει η Holden στην αυστραλιανή αγορά. Οι Bentley Mulsanne pick-up και Rolls-Royce Cullinan pick-up θα μπορούσαν να αποτελούν και σήμερα τις επιλογές της βρετανικής αριστοκρατίας για εξορμήσεις στη φύση, όπως και η Jaguar F-Pace pick-up, για τους λιγότερο εύπορους. Από την άλλη, στην περίπτωση της Lotus Elise pick-up, ο σχεδιαστής φαίνεται να ξέχασε μια μικρή λεπτομέρεια: ότι ο κινητήρας της θα καταλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος του χώρου της υποθετικής καρότσας.



Δείτε ακόμη την Lamborghini Urus pick-up και το Ford Focus RS pick-up, στην gallery που συνοδεύει το παρόν άρθρο, και πείτε μας τη γνώμη σας. Ποιος ξέρει, αν υπάρξει αρκετή ζήτηση για κάποιο από αυτά τα μοντέλα, μπορεί η κατασκευάστρια εταιρία να πειστεί να το βγάλει σύντομα στην αγορά.

[Πηγή: Ford Transit Direct]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube