To εσωτερικό της νέας Porsche Cayenne

To εσωτερικό της νέας Porsche Cayenne

Λίγες μέρες πριν την πλήρη αποκάλυψη της νέας Cayenne, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, η Porsche αποκάλυψε το ανανεωμένο εσωτερικό του νέου SUV της.

Porsche Cayenne

Ο Γερμανός κατασκευαστής έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα άλλο ένα κομμάτι από το παζλ της ανανεωμένης Porsche Cayenne, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στις 18 Απριλίου.

Αυτή τη φορά, η Porsche επέλεξε να αποκαλύψει το εσωτερικό του SUV της εστιάζοντας κυρίως στο ταμπλό που δείχνει να έχει ανασχεδιαστεί σημαντικά. Αρχικά, το αναλογικό στροφόμετρο αποτελεί παρελθόν και ο οδηγός μπροστά του αντικρίζει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων μεγέθους 12,6". Ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου, ο πίνακας διαθέτει συνολικά επτά διαφορετικές διαμορφώσεις.

Porsche Cayenne

Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη διαγωνίου 12.3" του infotainment που υποστηρίζει φωνητικές εντολές Siri, online πλοήγηση και τη δυνατότητα streaming για βίντεο, όταν βέβαια το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Κάτω από αυτή, βρίσκεται μια οθόνη που συνδυάζει απτική ανάδραση και φυσικά κουμπιά αποκλειστικά αφιερωμένη για τον κλιματισμό. 

Παράλληλα, το τιμόνι προέρχεται από την 911 και ο επιλογέας του κιβωτίου μεταφέρθηκε από την κεντρική κονσόλα δίπλα στο τιμόνι, όπως και στην ηλεκτρική Taycan.

Porsche Cayenne

Στον προαιρετικό εξοπλισμό βρίσκεται και μια οθόνη 10,9" για τον συνοδηγό, η οποία του παρέχει έλεγχο για τα πολυμέσα και το σύστημα πλοήγησης. Χάρη σε ένα ειδικό φίλτρο, η οθόνη μπορεί να προβάλλει βίντεο χωρίς να αποσπάται η προσοχή του οδηγού.

Θυμίζουμε ότι η νέα Cayenne θα εξοπλίζεται επίσης με ένα ημι-ενεργό σασί, προβολείς HD-Matric LED και μια νέα αερανάρτηση με διπλούς θαλάμους και έλεγχο συμπίεσης και επαναφοράς των αμορτισέρ.

Porsche Cayenne

Κάτω από το καπό της, η βασική έκδοση με τον V6 κινητήρα αναμένεται να έχει αυξημένη ισχύ, ενώ στη θέση του 2.9 lt V6 της Cayenne S θα βρεθεί ένας 4.0 lt twin-turbo V8.

Στην κορυφή της γκάμας θα συνεχίσει να βρίσκεται η έκδοση Turbo GT που σύμφωνα με ρεπορτάζ η ιπποδύναμή της θα φτάσει τους 650 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube