Επαγγελματίας drifter + βαν Nissan NV3500 = Απόλαυση [video]

Επαγγελματίας drifter + βαν Nissan NV3500 = Απόλαυση [video]

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της Nissan USA στον επαγγελματία drifter Chris Forsberg ήταν η πρόσκληση για drift με ένα μεγάλο βαν της εταιρίας.

Ο Chris Forsberg αγωνίζεται με Nissan 370Z στο αμερικανικό πρωτάθλημα Formula Drift. Και ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο δρόμου πίστευε ότι θα οδηγούσε την περασμένη Παρασκευή, όμως τον περίμενε μια έκπληξη.

Η Nissan του είχε διοργανώσει μια πρωταπριλιάτικη φάρσα. Αντί για το 370Ζ Nismo που τον περίμενε σε μια μεγάλη αλάνα, το όχημα το οποίο εμφανίστηκε απροειδοποίητα και με το οποίο θα έπρεπε να ντριφτάρει, ήταν ένα βαν Nissan NV Cargo. Όχι ένα τυχαίο βαν, αλλά το κορυφαίο NV3500 HD, με κινητήρα V8 5,6 lt και 317 PS, το οποίο μάλιστα έχει δεχτεί επιπλέον επεμβάσεις για αυτή τη χρήση, όπως π.χ. την τοποθέτηση υδραυλικού χειρόφρενου.

Το αποτέλεσμα είναι το πιο πολιτικά μη ορθό βιντεάκι που μπορεί να γυρίσει κάποιος με ένα βαν, όπου το Nissan NV Cargo κάνει drift και χτυπάει βαρέλια και άλλα εμπόδια, περνάει μέσα από τοίχους, πηδάει πάνω από ράμπες και κάνει burnouts. Τύφλα να ‘χει ο Ken Block.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube