Επίσημο: Ανανεωμένο Nissan 370Z NISMO

Επίσημο: Ανανεωμένο Nissan 370Z NISMO

H Nissan παρουσίασε επίσημα το νέο 370Z NISMO στο φεστιβάλ ZDayZ, στη Βόρεια Καρολίνα.

Σε συνέχεια του προχτεσινού teaser, η Nissan παρουσίασε το φρεσκαρισμένο και πιο αγριωπό 370Z NISMO.

Η περισσότερη αγριάδα σε σχέση με τον προκάτοχό του έχει για συστατικά της μια μάσκα εμπνευσμένη από το GT-R, μια σειρά από φώτα ημέρας LED, μαύρο πλαίσιο στα εμπρός φανάρια και παχιά κόκκινη διακόσμηση στα χείλος των «μουστακιών» του σπόιλερ. Στο ανανεωμένο 370Z NISMO ανασχεδιάστηκαν επίσης τα πλευρικά μαρσπιέ, επίσης βαμμένα κόκκινα, τοποθετήθηκε νέο πίσω σπόιλερ και φόρεσε 19άρες σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράμματος σε γκρι ανθρακί χρώμα.  

   

Στην καμπίνα υπάρχουν σπορ καθίσματα της Recaro ντυμένα με δέρμα και αλκαντάρα, όπως με αλκαντάρα είναι επενδεδυμένο και το τιμόνι, ενώ το στροφόμετρο είναι κόκκινο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να παραγγείλουν την έκδοση εξοπλισμού Tech που έχει επιπλέον ηχοσύστημα της Bose, ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη, παγκόσμιο πομποδέκτη HomeLink και 7ιντση οθόνη αφής με GPS.

Κάτω από το καπό, ο 3,7λιτρος κινητήρας V6 αποδίδει 355 PS και 38,1 kgm. Μπορεί δε να συνδυαστεί με 6άρι χειροκίνητο σασμάν ή ως έξτρα το νέο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με Downshift Rev Matching, Adaptive Shift Control και χειροκίνητη λειτουργία.

Το νέο Nissan 370Z NISMO θα ξεκινήσει αρχικά την εμπορική καριέρα του από –πού αλλού;- τις ΗΠΑ, τον Ιούλιο και σε τιμή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.  

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube