Εντυπωσιακό delivery χριστουγεννιάτικου δέντρου με ένα Morgan Plus Four CX-T [video]

Εντυπωσιακό delivery χριστουγεννιάτικου δέντρου με ένα Morgan Plus Four CX-T [video]

H Morgan επηρεάστηκε από το γιορτινό κλίμα στέλνοντας ένα Plus Four CX-T να φέρει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πρέπει και αυτοί να στολίσουν γιορτινά τις εγκαταστάσεις τους. Έτσι, η Morgan δημοσίευσε ένα video αποθανατίζοντας την αποστολή ενός Plus Four CX-T να φέρει πίσω στο εργοστάσιο το απαραίτητο χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Αφού έδεσε το έλατο στην οροφή του CX-T, ο οδηγός του άδραξε την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις εκτός δρόμου ικανότητες του κάνοντας πιρουέτες στην υγρή βρετανική ύπαιθρο. Μετά από ατελείωτο παιχνίδι στην λάσπη το αυτοκίνητο επιστρέφει στο εργοστάσιο και το δέντρο στολίζεται με ενδιαφέρον τρόπο.

Morgan Plus Four CX-T

Όσο αναφορά το εκτός δρόμου παιχνίδι της Μorgan, μόλις οκτώ κομμάτια του Plus Four CX-T θα κατασκευαστούν συνολικά με το καθένα να κοστίζει περίπου €200.000. 

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένα δίλιτρος τετρακύλινδρος τούρμπο κινητήρας της BMW, με απόδοση 256 PS. H ισχύς του περνάει στους τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου σασμάν και ενός ηλεκτρονικού διαφορικού. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει για το τελευταίο ανάμεσα σε διαφορετικά επίπεδα εμπλοκής, ανάλογα τις απαιτήσεις του.

Morgan Plus Four CX-T

Επιπλέον χρησιμοποιεί ανάρτηση coilover της EXE-TC και ψαλίδια από το μεγαλύτερο Plus Six για μεγαλύτερο μετατρόχιο. Πατάει στο έδαφος με ελαστικά εκτός δρόμου και η απόσταση του από το έδαφος είναι 230 mm.

Εμφανισιακά έχει δεχτεί τροποποιήσεις που τονίζουν τον πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα του με ένα εξωτερικό roll cage και φώτα στην οροφή του. Τέλος, στο πίσω μέρος έχουν τοποθετηθεί εξωτερικά δύο εφεδρικοί τροχοί, δύο δοχεία καυσίμου και ένα κουτί εργαλείων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube