Ένα Koenigsegg Jesko ντριφτάρει στα χιόνια [video]

Ένα Koenigsegg Jesko ντριφτάρει στα χιόνια [video]

Ένα Koenigsegg Jesko ντριφτάρει στα χιόνια σε ένα Πασχαλινό βίντεο αλλιώτικο από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Koenigsegg Jesko

Το σουηδικό hypercar διανύει τα τελευταία στάδια εξέλιξης του. Πριν όμως το Koenigsegg Jesko μπει στην γραμμή παραγωγής, η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο με Πασχαλινό θέμα το οποίο απεικονίζει το μοντέλο να ντριφτάρει στο χιόνι.

Το βίντεο ξεκινά με έναν άνδρα ο οποίος αναζητά Πασχαλινά αυγά στην σουηδική φύση. Περνώντας από το δάσος, καταλήγει σε μια παγωμένη λίμνη στην οποία αντικρίζει τις εγκαταστάσεις δοκιμών της Koenigsegg. Μέσα υπάρχει ένα πρωτότυπο εξέλιξης του Jesko. Έτσι, αποφασίζει να κάτσει πίσω από το τιμόνι του και να το απολαύσει στο χιόνι.

Το υπόλοιπο βίντεο συνεχίζει περιέχοντας εντυπωσιακά πλάνα του Jesko να χορεύει στα χιόνια στέλνοντας στα αυτιά μας τον εκκωφαντικό ήχο του V8 κινητήρα του. 

Koenigsegg Jesko

Θυμίζουμε ότι ο V8 χωρητικότητας 5 λίτρων με δύο τούρμπο που βρίσκεται στη καρδιά του Jesko αποδίδει 1.600 PS και 1.500 Nm ροπής με τη χρήση καυσίμου E85 και 1.280 PS με τη χρήση συμβατικής αμόλυβδης.

H ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω της μετάδοσης Light Speed Transmission. Ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο, δεν χρησιμοποιεί συμπλέκτη ανάμεσα στο κιβώτιο και τον κινητήρα αλλά αντί αυτού κάνει χρήση συμπλεκτών μικρότερου μεγέθους που βρίσκονται μέσα στο κιβώτιο. Πετυχαίνοντας έτσι αστραπιαίες αλλαγές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube