Ένα Hyundai 45 Concept για παιδιά [video]

Ένα Hyundai 45 Concept για παιδιά [video]

Για να προωθήσει το μελλοντικό μοντέλο της που θα προκύψει από το Concept 45 (IAA, Φρανκφούρτη 2019), η Hyundai παρουσιάζει μια έκδοση για παιδιά που μπορεί να πιάσει έως και 7 km/h.

Το Concept 45 που παρουσίασε η Hyundai στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο του 2019 αποτελεί και επισήμως τον προάγγελο του Ioniq 5. Ωστόσο, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της κορεατικής φίρμας αποφάσισαν να διαθέσουν στην αγορά ένα παράγωγο του πρωτοτύπου, αλλά για χρήση μόνο από παιδιά.

Το «μοντέλο» διατηρεί λοιπόν τον γωνιώδη σχεδιασμό του Concept 45, όπως και τη φωτεινή υπογραφή του. Όπως θα είναι και η έκδοση παραγωγής, έτσι και το αυτοκίνητο-παιχνίδι είναι 100% ηλεκτρικό. Φορά μάλιστα δύο μικρά ηλεκτρομοτέρ που του επιτρέπουν να αναπτύσσει ταχύτητα έως και 7 km/h.

Ωστόσο, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο και λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις του (1,38 x 0,81 x 0,82 m και μεταξόνιο 0,81 m), μπορεί να φιλοξενήσει μόνο έναν επιβάτη, προφανώς παιδί. 

Η Hyundai λέει ότι θα επανέλθει με νέες πληροφορίες αργότερα και την τιμή του για τα Χριστούγεννα... αρκεί να έχει αυτονομία που να αξίζει τον κόπο!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube