Ένα αυτοκίνητο δώρο στους παίκτες της Leicester City. Αλλά τι αυτοκίνητο;

Ένα αυτοκίνητο δώρο στους παίκτες της Leicester City. Αλλά τι αυτοκίνητο;

Από ένα αυτοκίνητο ο καθένας θα πάρουν μεταξύ άλλων ως δώρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία οι παίκτες της Λέστερ.

Μια ηλεκτρική Mercedes B-Class, ένα ταξίδι στο Las Vegas και χρηματικό bonus θα πάρουν ως πριμ οι παίκτες της Leicester City για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

Πολλοί μιλούν για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα του πλανήτη. Με προπονητή τον Claudio Ranieri, ο οποίος εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ως ανεπαρκής και... άσχετος πριν ενάμιση χρόνο, η Leicester City με το πενιχρό μπάτζετ πήρε στην Αγγλία το πρωτάθλημα κόντρα σε ομάδες κολοσσούς με προϋπολογισμό εκατοντάδων εκατομμυρίων.



O πρόεδρος της ομάδας, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας Vichai Srivaddhanaprabha, θα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος με τους παίκτες του. Και σκοπεύει να χαρίσει στον καθένα από αυτούς, τριάντα στο σύνολο, από μία ολοκαίνουρια Merceds B-Class Electric Drive, ξοδεύοντας περίπου ένα εκατομμύριο στερλίνες, με τις τιμές της εκεί αγοράς.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι η ομάδα ιδρύθηκε το 1884, και επέστρεψε στην Premier League το 2014, μετά από μια δεκαετία μακριά από την πρώτη κατηγορία. Το γήπεδό της είναι το King Power Stadium, χωρητικότητας 32.626 θέσεων. Αυτός είναι, προφανώς, ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της ομάδας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube