Έκλεψαν πάνω από 50 αυτοκίνητα από αντιπροσωπεία [video]

Έκλεψαν πάνω από 50 αυτοκίνητα από αντιπροσωπεία [video]

Το περιστατικό έγινε στην California εν μέσω των ταραχών που έχουν ξεσπάσει μετά από τη δολοφονία του George Floyd.

Μια ομάδα ατόμων εισέβαλε το βράδυ της Κυριακής σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην California, κλέβοντας πάνω από 50 ολοκαίνουρια μοντέλα από τον χώρο. Οι κλέφτες εκμεταλλεύτηκαν την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, με αμέτρητους διαδηλωτές να έχουν βγει στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία του αφροαμερικανού, George Floyd, από αστυνομικό.

Ο Carlos Hidalgo, ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας San Leandro Chrysler Dodge Jeep RAM SRT, αποκάλυψε στο δίκτυο CBS Local ότι τα αυτοκίνητα που εκλάπησαν κόστιζαν μεταξύ $60.000 και $90.000 το καθένα. Όπως φαίνεται και από βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Instagram, ανάμεσά τους ήταν και πολλά Dodge Challenger SRT Hellcat.

Οι ταραξίες μπήκαν στο χώρο σπάζοντας τις τζαμαρίες, και βρήκαν το συρτάρι που ήταν αποθηκευμένα τα κλειδιά των αυτοκινήτων. Στη συνέχεια εντόπισαν ποια αυτοκίνητα αντιστοιχούσαν σε ποια κλειδιά χρησιμοποιώντας το συναγερμό. Παρά τις προσπάθειες του προσωπικού να μπλοκάρει το πάρκινγκ με άλλα αυτοκίνητα, οι κλέφτες κατάφεραν να διαφύγουν χρησιμοποιώντας ένα Hellcat για να εμβολίσουν άλλα οχήματα που εμπόδιζαν την έξοδό τους από το χώρο. Ακόμα, δεν δίστασαν να κλέψουν και ένα όχημα μέσα από την αντιπροσωπεία, οδηγώντας απευθείας μέσα από τη τζαμαρία.

Όλα τα αυτοκίνητα είχαν πομπό εντοπισμού μέσω GPS και όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης η διαδικασία εντοπισμού τους δείχνει πως έχουν διασκορπιστεί στις γύρω περιοχές. Η αστυνομία κλήθηκε όμως λόγω της κατάστασης είναι πολύ απασχολημένη ώστε να αναλάβει δράση. Όπως αναφέρει ο Carlos Hidalgo, αυτή η ενέργεια επηρεάζει άμεσα όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους 100 ανθρώπους που εργάζονται για αυτόν, οι οποίοι ήδη αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα μετά από την κρίση του κορονοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niggas done stole hellcats out the marina dealership ???? #Hellcats #sanleandro #ca #worldstar #explore

A post shared by #ShotByOscrひr510? (@shotbyoscar510) on

[Πηγή: CBS Local μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube