Έκανε καμάκι στην Εθνική ενώ οδηγούσε με πάνω από 110 km/h [video]

Έκανε καμάκι στην Εθνική ενώ οδηγούσε με πάνω από 110 km/h [video]

Ξαναμμένος υδραυλικός έκανε καμάκι σε φοιτήτριες διπλανού αυτοκινήτου την ώρα που κινούνταν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Κάποιος πρέπει να του πει ότι υπάρχουν και ασφαλέστεροι τρόποι να βρει κοπέλα!

Φαίνεται ότι ο… Σάκης ο υδραυλικός μετακόμισε στην Αγγλία και συνεχίζει απτόητος το καμάκι! Συγχωρήστε με για το αστείο αλλά η παλιά κωμική σειρά του MEGA, είναι το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας για την περιπέτεια μιας παρέας φοιτητριών στην Αγγλία.

Τα κορίτσια οδηγούσαν αμέριμνα στον αυτοκινητόδρομο Μ5, κοντά στην πόλη Exeter, όταν τους προσπέρασε ένα λευκό βαν. Ο οδηγός προφανώς εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της συνοδηγού και έκοψε ταχύτητα για να ρίξει μια ματιά ακόμα. Στο δεύτερο, πιο αργό πέρασμα, βεβαιώθηκε για την ομορφιά της κοπέλας και είπε να δοκιμάσει την τύχη του.

Τι και αν το κοντέρ έδειχνε 70 mph (περίπου 110 km/h δηλαδή). Έπιασε μια επαγγελματική κάρτα του, κατέβασε το παράθυρο και είπε να την δώσει στην κοπελιά (σ.σ.: άλλο που δεν ήθελε και αυτή) αδιαφορώντας για το τι θα προκαλούσε μια στραβοτιμονιά δική του ή της άλλης οδηγού που παράλληλα βιντεοσκοπούσε το περιστατικό.

Η κοπελιά που οδηγούσε ήταν η Sophie Becks, 18 ετών, και φοιτήτρια δημοσιογραφίας, πράγμα που εν μέρει εξηγεί πως έφτασε το θέμα και το video στην τοπική εφημερίδα North Devon Journal, που δημοσίευσε το περιστατικό.

"Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι έκανε, αλλά όταν το συνειδητοποιήσαμε μας έπιασε νευρικό γέλιο και δεν ξέραμε τι να κάνουμε" δήλωσε στην εφημερίδα η Βecks που έδωσε και το τέλος της ιστορίας, το οποίο δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε ο παράτολμος υδραυλικός.

"Η Chelsea [η φίλη της] πήρε τελικά την κάρτα του. Αργότερα το απόγευμα τον αναζητήσαμε στο Facebook, αλλά η Chelsea δεν ενδιαφερόταν".

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube