Είσαι λάτρης της FIAT; Ιδού το σπίτι των ονείρων σου

Είσαι λάτρης της FIAT; Ιδού το σπίτι των ονείρων σου

Σε άλλο επίπεδο φαίνεται πως έχει πάει το κομμάτι του μάρκετινγκ η FIAT, καθώς το συγκρότημα διαμερισμάτων «Fiat House» είναι έτοιμο να ανοίξει το 2024.

Fiat House

Η FIAT είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς ιταλικές μάρκες. Μία φίρμα που έχει χαρίσει (και συνεχίζει να χαρίζει) στον χώρο της αυτοκίνησης προσιτές και φινετσάτες προτάσεις. Πλέον εντάσσεται και στο real estate.

Εντός του επόμενου έτους, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να ανοίξει μια πολυκατοικία με την ονομασία «Fiat House», παράλληλα με την κυκλοφορία του πλήρως ηλεκτρικού 500e στις ΗΠΑ.

Η τοποθεσία του στο Fort Lee, New Jersey επιλέχθηκε στρατηγικά, καθώς όχι μόνο βρίσκεται σε σημείο συνάντησης οχτώ μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, αλλά τοποθετεί τους ενοίκους σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πόλη της Νέας Υόρκης.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων έχει προγραμματιστεί να διαθέτει πάνω από 300 κατοικίες, μερικές από τις οποίες θα είναι πλήρως επιπλωμένες. Τα έπιπλα, καθώς και η διάταξη των διαμερισμάτων φημολογείται ότι θα αντιπροσωπεύουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του FIAT 500. Οι αγοραστές θα έχουν την επιλογή μεταξύ της ενοικίασης ενός στούντιο, ενός διαμερίσματος ενός υπνοδωματίου ή ενός διαμερίσματος δύο υπνοδωματίων.

Η FIAT, πέρα από το λανσάρισμα του 500e στις ΗΠΑ, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρώτους ενοίκους του «Fiat House»

FIAT 500e

Πέρα από τα ίδια τα διαμερίσματα, το Fiat House θα περιλαμβάνει μια «σειρά ανέσεων και κοινόχρηστων χώρων» για να καλλιεργήσει μια αίσθηση κοινότητας στο χώρο διαβίωσης. Το συγκρότημα θα λειτουργεί επίσης μία επιτόπου υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτου με στόλο που αποτελείται εξ ολοκλήρου από το ολοκαίνουριο FIAT 500.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο εγχείρημα. Στο παρελθόν, μάρκες πολυτελείας, όπως η Porsche και η Aston Martin είχαν κάνει τις δικές τους προσπάθειες. Είναι όμως η πρώτη φορά που μια προσιτή μάρκα, όπως η FIAT επιχειρεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Ακόμα δεν υπάρχουν φωτογραφίες για τους εσωτερικούς χώρους του συγκροτήματος. Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε η UNLMTD Real Estate, η εταιρεία που συνεργάζεται με τη Fiat για να υλοποιήσει αυτό το έργο, λέγοντας πως περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις αρχές του επόμενου έτους.

FIAT 500e

«Η FIAT είναι μία αγαπητή μάρκα σε όλο τον κόσμο και η συνεργασία μας με την UNLMTD έχει δημιουργήσει μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε αυτό που πρεσβεύει η εταιρεία μας: βιώσιμη κινητικότητα για έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής στο μέλλον», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της FIAT, Olivier Francois. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της φυσικής συνεργασίας, η οποία ενισχύεται από τα ταυτόχρονα εγκαίνια του Fiat House και την κυκλοφορία του νέου FIAT 500e για τη Βόρεια Αμερική στις αρχές του επόμενου έτους».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube