56 απίστευτες λευκές Porsche βγαίνουν στο σφυρί

56 απίστευτες λευκές Porsche βγαίνουν στο σφυρί

Η πώληση περιλαμβάνει 56 σπορ μοντέλα, από την 356 έως την 918 Spyder, καθώς κι εκατοντάδες αξεσουάρ Porsche, αφίσες κι αναμνηστικά αντικείμενα.

56 κατάλευκες Porsche όλων των ηλικιών δημοπρατούνται, αλλά αν σας πέφτουν κομματάκι ακριβές, μπορείτε να επιλέξετε κι από τα υπόλοιπα αντικείμενα: από τρακτέρ μέχρι μικροφόρμες και καναπέδες.

Σε κάποιους αρέσει η ποικιλία, ενώ κάποιοι είναι πιο ξεκάθαροι στα γούστα τους. Ένας συλλέκτης από τις ΗΠΑ αποχωρίζεται μια μοναδική συλλογή Porsche, όλες σε λευκό χρώμα. Συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας κι αποτελείται κυρίως από σπάνια, περιορισμένης παραγωγής μοντέλα που έχουν διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα.

Αυτό σημαίνει να ξέρεις τι θέλεις: να είναι Porsche κι οπωσδήποτε σε λευκό χρώμα, παρακαλώ!

Φυσικά, οι 911 αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των οχημάτων κι υπάρχει αντιπροσώπευση από κάθε μία από τις επτά δεκαετίες του θρυλικού μοντέλου.

Porsche

Η παλαιότερη είναι του '65 κι η νεότερη μια Targa 4S Heritage Design Edition του '21, με κλασικά μοντέλα όπως η Carrera RS του '73 (τόσο σε Touring, όσο και σε Lightweight εκδόσεις), η Speedster του '89 κι η σπάνια Turbo S «flat nose» του '94.

Porsche

Η πιο πολύτιμη 911 είναι μια Carrera RSR 3.8 του '93. Κατασκευάστηκαν μόλις 51, εκ των οποίων μόνο δύο «strassenversion» για χρήση στον δρόμο. Εξοπλισμένη με γρύλους αέρα για πιο γρήγορα πιτ-στοπ, αλλά κι ένα πολυτελές κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό, έχει διανύσει μόνο 70 km κι εκτιμάται ότι θα πουληθεί 2-2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Porsche

Εκτός από 911, υπάρχουν μισή ντουζίνα 356, από μία 914, 924, 928, δύο 944, ακόμη κι ένα ζευγάρι τρακτέρ Porsche. Τα φώτα πάντως συγκεντρώνονται σε μια 918 Spyder του 2015 με το προαιρετικό πακέτο Weissach, που αναμένεται να κοστίσει 2,5-3 εκατομμύρια δολάρια.

Porsche

Αν δεν έχετε τόσα χρήματα, τότε ίσως βρείτε κάτι που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ανάμεσα στα συνολικά 500+ αντικείμενα προς πώληση. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη λίστα της δημοπρασίας, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα, από παλιές αφίσες και μπροσούρες της Porsche μέχρι ποδήλατα, εργαλεία, τιμόνια, κλασικά ραδιόφωνα Becker και Blaupunkt, κράνη, αποσκευές, μικροφόρμες, ακόμη κι ένα καθιστικό. Τι θα επιλέξετε;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube