Η Opel στη RETTmobil 2014

Η Opel στη RETTmobil 2014

Η Opel ετοίμασε κάμποσα εξατομικευμένα και ειδικά μετασκευασμένα αυτοκίνητα για την εφετινή RETTmobil που ανοίγει τις πύλες σε λίγες ώρες.

Το τμήμα Opel Special Vehicles GmbH ανέλαβε για τη RETTmobil 2014 να μετασκευάσει το Insignia Country Tourer σε ένα «ευδιάκριτο αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης».

Για το λόγο αυτό του φόρεσε διπλά αναλάμποντα φανάρια LED εμπρός και το έβαψε σε ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα, ενώ πίσω τοποθέτησε δύο αναλάμποντα φώτα προειδοποίησης στο σωτερικό της πέμπτης πόρτας για όταν αυτή είναι ανοιχτή, μαζί με ανακλαστήρες ομίχλης. Στην καμπίνα, υπάρχει μια ξεχωριστή γεννήτρια, ηλεκτρικό σύστημα 230V, αναλογικός και ψηφιακός ασύρματος, καθώς και σύστημα καταχώρισης δεδομένων ατυχήματος.

Εκτός όμως από «αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης», το Opel Insignia Country Tourer μπορεί να μετατραπεί σε πυροσβεστικό όχημα διοίκησης, με ειδικό εξοπλισμό σήμανσης στην οροφή, καθώς και αναγραφή του «Πυροσβεστικό Σώμα» στις πόρτες και στην οροφή.

Η Opel θα δείξει ακόμη ένα ειδικά μετασκευασμένο Vivaro για μεταφορές, καθώς και ένα Movano μετασκευασμένο για επιβάτες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, με κάθισμα που κινείται σε σύστημα ράγες και ανεξάρτητα καθίσματα.

[Πηγή Opel]  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube