Η Mustang χρόνια δεν κοιτά [video]

Η Mustang χρόνια δεν κοιτά [video]

Ο 97χρονος Lennart Ribring, που είχε αγοράσει την πρώτη του Mustang τη δεκαετία του ’60, σήμερα οδηγεί μια σύγχρονη Ford Mustang GT.

Η αγάπη για τα αυτοκίνητα δεν έχει ημερομηνία λήξης. Μετά τη γιαγιά 81 ετών που οδηγεί Subaru WRX STi, άλλα μια απόδειξη για αυτό είναι ο 97χρονος οδηγός μιας Ford Mustang.

Ο Lennart Ribring κατοικεί στη Σουηδία. Ήταν ένας από τους πρώτους στη χώρα που απέκτησε μια Ford Mustang λίγο μετά το 1960, και σήμερα οδηγεί μια καινούργια Mustang GT. «Αγάπησα την πρώτη Mustang και από τότε δεν σκέφτομαι σχεδόν κανένα άλλο αυτοκίνητο», λέει ο ίδιος. «Ίσως δεν μου μένουν ακόμα πολλά χρόνια ζωής. Οπότε, θέλω να αρπάζω κάθε ευκαιρία που έχω για οδήγηση, και να περνάω καλά».

Ο Ribring είναι γεννημένος το 1919, ενώ απέκτησε δίπλωμα οδήγησης το 1937. Σύμφωνα με τον γιό του τον Mikal, ο οποίος έμαθε να οδηγεί στην προηγούμενή τους Mustang, ο πατέρας του είναι σε θέση να οδηγεί παρά την ηλικία του. «Η όρασή του είναι μια χαρά, οι αντιδράσεις του καλές και οδηγεί με σιγουριά που λείπει από άλλους».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 71χρονος κερδίζει dragster, πιάνοντας 363 km/h! [video]

Στο video που ετοίμασε για την περίσταση η Ford Σουηδίας, ο Ribring μεταξύ άλλων μιλάει για το αυτοκίνητο, σχολιάζοντας ότι η θέση οδήγησης είναι πιο όρθια απ’ ό,τι στην παλιά του Mustang, το τιμόνι έχει ωραία αίσθηση και πίσω από αυτό νιώθεις βασιλιάς του δρόμου. Να 'σαι καλά Lennart.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube