Η κόντρα τελείωσε άδοξα για μία Ferrari F12berlinetta [video]

Η κόντρα τελείωσε άδοξα για μία Ferrari F12berlinetta [video]

Οι ιδιοκτήτες σπορ αυτοκινήτων συχνά το παρακάνουν. Ενίοτε, με άσχημες συνέπειες...

Το Dubai είναι η Μέκκα των σούπερκαρς και οι κόντρες μεταξύ τους είναι στην ημερήσια διάταξη. Η «στραβή» είναι ένα από τα ενδεχόμενα.

Ένας ακόμα που το ανακάλυψε είναι ο ιδιοκτήτης μιας F12berlinetta που τα έβαλε μ’ ένα βελτιωμένο Nissan GT-R – και μάλιστα όχι ό,τι κι ό,τι, αλλά το Alpha 7 της AMS που φτάνει τους 700 ίππους. Αρκετούς δηλαδή για να σταθεί επάξια δίπλα στη Ferrari των 740 PS.

Το θέμα όμως δεν είναι πόση ισχύ είχε το GT-R αλλά το ότι η κόντρα έγινε σε αυτοκινητόδρομο, βράδυ και με αρκετή κίνηση. Όχι και ό,τι πιο έξυπνο ή ασφαλές, θα συμφωνήσετε.

Το αποτέλεσμα είναι, σε έναν ελιγμό αποφυγής, ο οδηγός της F12 να χάσει τον έλεγχο και να καταλήξει στο τσιμεντένιο τοιχίο. Ευτυχώς, στη δεξιά λωρίδα, όπου τελικά σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, επειδή αν βρισκόταν αριστερά, μάλλον η καραμπόλα θα ήταν αναπόφευκτη.

Άσχετα με το λόγο που αναγκάστηκε να στρίψει το τιμόνι και να φρενάρει, φέρει ευθύνη για το ότι ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα σε εντελώς ακατάλληλες συνθήκες μόνο και μόνο για ν’ αποδείξει... τι ακριβώς; Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube