Οδηγός Ferrari 458 προκαλεί ατύχημα με Nissan GT-R [video]

Οδηγός Ferrari 458 προκαλεί ατύχημα με Nissan GT-R [video]

Το χρήμα μπορεί να σου αγοράσει σχεδόν τα πάντα, όχι όμως και μυαλό. Άλλη μία απόδειξη επ’ αυτού αποτελεί το video που ακολουθεί.

Για ν’ αποκτήσεις μια Ferrari το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Η κοινή λογική, ωστόσο, που υπαγορεύει ότι απαγορεύεται να θέσεις σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων, δυστυχώς, δεν πωλείται πουθενά.

Τρανή απόδειξη (άλλη μία, για να είμαστε ακριβείς...) είναι το video που κυκλοφόρησε σήμερα στο YouTube και στο οποίο εμπλέκονται μια λευκή 458 Italia, ένα μαύρο Nissan GT-R και ένα, αδιευκρίνηστης ταυτότητας, σεντάν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο της Ταϊβάν. Ο ανεγκέφαλος οδηγός της 458 έρχεται με πολύ υψηλή ταχύτητα και αλλάζει απότομα λωρίδες για να καταλήξει στην αριστερή, στην οποία κινείται το GT-R.

Ο οδηγός του τελευταίου φρενάρει και κάνει ελιγμό αποφυγής. Για κακή του τύχη όμως, οι αριστεροί τροχοί πατούν μεταξύ δρόμου και μπαριέρας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να κάνει τετ-α-κε, χτυπώντας μάλιστα ένα σεντάν που κινείται δεξιά του και ξαφνικά βρίσκεται να κάνει πιρουέτες σε όλο το πλάτος του δρόμου. Όσο για την 458; Αυτή χάθηκε στο βάθος του ορίζοντα...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube