Η Ελλάδα πρώτη στον κόσμο στον Τεχνικό Διαγωνισμό της Audi

Η Ελλάδα πρώτη στον κόσμο στον Τεχνικό Διαγωνισμό της Audi

Audi Twin Cup: Παγκόσμια πρωτιά της Karenta -Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια του θεσμού “Audi Twin Cup” που διεξάγεται κάθε χρόνο από την Audi AG, η Κοsmocar A.E. συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ομάδα της εταιρείας Karenta - Θεσσαλονίκης, η οποία και είχε αναδειχθεί νικήτρια σε εθνικό επίπεδο. Η τεχνική ομάδα αποτελούμενη από τρεις πιστοποιημένους τεχνικούς σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας του εργοστασίου και με την αμέριστη υποστήριξη των δύο εκπαιδευτών τους αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα Τεχνικού Τομέα παγκοσμίως.

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος η Audi AG διοργάνωσε τον ένατο διεθνή διαγωνισμό γνώσεων και ικανοτήτων “Audi Twin Cup 2013” και προσκάλεσε τις καλύτερες ομάδες τεχνικών του δικτύου των διανομέων της απ’ όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σ’ αυτόν.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος απαρτίζονται από τους καλύτερους μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό των χωρών που εκπροσωπούν και καλούνται να διαγωνιστούν τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο εφαρμόζοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και αποδεικνύοντας στην επιτροπή τις ικανότητές τους πάνω σε τυπικές περιπτώσεις της καθημερινής τους δουλειάς.

Την Πέμπτη λοιπόν, 19/09/2013, ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας 73 συνολικά ομάδες από 37 χώρες για να διαγωνιστούν τις επόμενες δύο ημέρες και να διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στον κόσμο τον οποίο τελικά απέσπασε η ομάδα της Karenta – Θεσσαλονίκης.

Για την Kosmocar η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο  το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτει όλο το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που όχι απλά ικανοποιούν αλλά “ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας”.

Να σημειώσουμε ότι ο θεσμός του Audi Twin Cup έκανε την πρεμιέρα του το 1996 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Service Audi απ’ όλο τον κόσμο.

Σημ: Στη φωτογραφία διακρίνεται η ελληνική ομάδα:
Καταφυγιώτης Αθανάσιος, Προϊστάμενος After Sales
Αθανασόπουλος Χριστόδουλος, Σύμβουλος Service
Αργυριάδης Βασίλης, Σύμβουλος Service
Τσαβδάρης Μάρκος, Τεχνικός
Μακρυγιάννης Κώστας, Τεχνικός
Αζδαρίδης Γιώργος, Τεχνικός
Μανούσος Κώστας, Εκπαιδευτής Πωλήσεων & Υπεύθυνος Οργανωτικής Εκπαίδευσης
Κατσούνης Κώστας, Τεχνικός Εκπαιδευτής Audi

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube