Η εκστρατεία κατά των «γαϊδάρων» μπορεί να γίνει επικίνδυνη… [video]

Η εκστρατεία κατά των «γαϊδάρων» μπορεί να γίνει επικίνδυνη… [video]

…ιδίως αν την κάνεις στη Ρωσία, όπου δεν ξέρεις τι κουμάσι είναι ο παράνομα παρκαρισμένος…

Θυμάστε την κοινωνική πρωτοβουλία κατά των ασυνείδητα παρκαρισμένων οδηγών, όπου οι λεγόμενοι Streetpanthers τούς κολλούσαν στο παρμπρίζ ένα στίκερ που έγραφε «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω»;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γέμισαν γαϊδάρους οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης

Μια αντίστοιχη καμπάνια κάνουν και στη Ρωσία. Και πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στους νεαρούς για το θάρρος τους, αφού στη χώρα αυτή δεν ξέρεις ποτέ με ποιον έχεις να κάνεις. Δεν μασάνε όμως, και κολλάνε στα παρμπρίζ κάτι τεράστια αυτοκόλλητα, που μάλιστα δεν βγαίνουν κι εύκολα.

Είναι φυσικό να αντιμετωπίζουν αντιδράσεις. Λίγοι είναι αυτοί που χαμογελάνε και παραδέχονται το λάθος τους, περισσότεροι αυτοί που βρίζουν, απειλούν ή και επιχειρούν να χειροδικήσουν, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θα ευχόσουν να μην τους συναντούσες…

…όπως ο «ντουλάπας» του video, που κάνει μπαμ ότι σχετίζεται με τη ρώσικη μαφία. Μαύρη BMW, χρυσά δόντια, ξυρισμένο κεφάλι, σβέρκος ταύρου και ώμοι στο πλάτος της Σιβηρίας κάτω από ένα κόκκινο σακάκι. Ίδιος ο γκάνγκστερ Kingpin στα κόμικς της Marvel (δείτε τον στην εικόνα κάτω).



Εγώ, αν έβγαινε από το αυτοκίνητο, θα το έβαζα στα πόδια. Οι αποφασισμένοι νεαροί όμως έμειναν και τον αντιμετώπισαν με ψυχραιμία, υπομονή και χαμόγελο. Ίσως να ήταν και η παρουσία της κοπέλας (κόρης του;) στο αυτοκίνητο που δεν άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν άσχημα.

Αντίθετα, πήραν μια τρομακτική μεν, αλλά και αστεία τροπή, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube