Drag Race: Mercedes-AMG A 35 εναντίον BMW M135i [video]

Drag Race: Mercedes-AMG A 35 εναντίον BMW M135i [video]

Δύο γερμανικά τετρακίνητα hot hatches με ίδια απόδοση 306 PS μετρούν τις δυνάμεις τους στην ευθεία.

Η σελίδα Car Magazine SA από τη Νότιο Αφρική, δημοσίευσε ένα βίντεο με το πιο καυτό drag race στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων hot hatchback - η Mercedes-AMG A 35 4MATIC εναντίον της BMW M135i xDrive Steptronic.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Εκτός από το γεγονός ότι τα γερμανικά μοντέλα προέρχονται από δύο εταιρείας που θεωρούνται αιώνιοι αντίπαλοι στο χώρο της αυτοκίνησης, η δοκιμασία έχει ενδιαφέρον γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υπερτροφοδοτούμενων δίλιτρων μοτέρ τους τα τοποθετούν σε απόσταση αναπνοής.

rivalry

rivalry

Πιο συγκεκριμένα, η Mercedes-AMG A 35 4MATIC (W177) έχει απόδοση 306 PS και 400 Nm ροπής ενώ η BMW M135i xDrive Steptronic (F40) αποδίδει 306 PS και 450 Nm ροπής. Και τα δύο μοντέλα προσφέρονται με σύστημα τετρακίνησης (4MATIC και xDrive) και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (AMG SPEEDSHIFT DCT 7G και Steptronic Sport 8).

Όσο για τις επιδόσεις, οι εταιρείες ανακοινώνουν επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,7" και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h, κάτι που μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη αγωνία για το αποτέλεσμα.

Βίντεο: Car Magazine SA, Φωτογραφίες: hothatch.com.au

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube