Διέλυσε με την Ferrari SF90 πέντε αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε [video]

Διέλυσε με την Ferrari SF90 πέντε αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε [video]

Ο οδηγός της Ferrari SF90 βγήκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου και αφού είδε την καταστροφή που προκάλεσε... εξαφανίστηκε!

Η αστυνομία στο Halesowen, μιας περιοχή κοντά στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου, αναζητά τον οδηγό μιας Ferrari SF90 που έπεσε πάνω σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το περιστατικό, ο οδηγός της Ferrari έχασε τον έλεγχο της και έπεσε πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας τους μεγάλες ζημιές. Στη συνέχεια, καθώς η πόρτα του supercar δεν άνοιγε, βγήκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Δεν δείχνει να έχει τραυματιστεί και τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα μένει στο σημείο βλέποντας την απόλυτη καταστροφή που προκάλεσε.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με την αστυνομία των West Midlands, εξαφανίστηκε από το σημείο πριν φθάσει η τροχαία και δεν παρουσιάστηκε στις αρχές αυτοβούλως για να δώσει εξηγήσεις για το ατύχημα που προκάλεσε.

ferrari sf90

Δεν είναι σαφές εάν η Ferrari ανήκε σε αυτόν ή ήταν νοικιασμένη. Προς το παρόν έχει κατασχεθεί από την αστυνομία με τον εκπρόσωπό της να δηλώνει πως όταν έφτασαν στο σημείο «κάναμε μια έρευνα στην περιοχή και μιλήσαμε με αρκετούς μάρτυρες, αλλά δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε τον οδηγό. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και συνεχίζουμε τις έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού».

Προφανώς και ο οδηγός θα εντοπιστεί σχετικά εύκολα, καθώς δεν κυκλοφορούν πολλές Ferrari SF90 στους δρόμους, ενώ οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο, μένει να δούμε αν θα επισκευαστεί καθώς η ζημιά είναι πολύ μεγάλη και εξαιρετικά κοστοβόρα με το πιθανότερο σενάριο να είναι αυτό της απόσυρσής της από την κυκλοφορία. Κρίμα...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube