To διαφημιστικό για το Mercedes-Benz 4MATIC γοητεύει τον έφηβο που βρίσκεται μέσα σας [video]

To διαφημιστικό για το Mercedes-Benz 4MATIC γοητεύει τον έφηβο που βρίσκεται μέσα σας [video]

Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει τα οφέλη της τετρακίνησης, ειδικά τώρα που ήρθε ο χειμώνας, κάτι που αποτελεί πρόβλημα για τα διαφημιστικά γραφεία.

Όλοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του να έχεις ροπή και στους τέσσερις τροχούς αντί για δύο, οπότε το να μιλήσεις για μεγαλύτερη ελκτική πρόσφυση είναι μάταιο, μιας και δεν προσθέτεις κάτι στη γνώση του θεατή.

Κι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κουστουμαρισμένους τύπους να ντριφτάρουν στο χιόνι, ακούγοντας από πίσω την υποβλητική φωνή του «κατασκευαστή» να μας λέει πως μόνο αν οδηγείς τα αυτοκίνητά του μπορείς να πηγαίνεις με τις πόρτες.

Οπότε τι μπορεί να κάνει ένας δημιουργικός νους μιας διαφημιστικής εταιρείας όταν ο πελάτης του αναθέτει να του φτιάξει ένα σποτ με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του στο χιόνι; Να το προσεγγίσει συναισθηματικά, φυσικά. Ένας τρόπος που σπάνια μπορεί να πάει λάθος, ειδικά καταμεσής της χειμερινής περιόδου, που ο καιρός σε σπρώχνει να είσαι λίγο παραπάνω μελαγχολικός –είναι και οι δόσεις του ENΦΙΑ και η τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος οσονούπω.

Η Mercedes-Benz USA «ενοχοποιεί» τον εαυτό της με το τελευταίο σποτ της για το σύστημα 4MATIC. Υπό τον τίτλο «Snow Date», η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα έφηβο αγόρι και μια χιονοθύελλα. Και μια Mercedes-Benz, φυσικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz C 180 BlueTEC


Το αγόρι κατεβαίνει στο λίβινγκ ρουμ και δηλώνει ότι «είναι έτοιμος». Ο πατέρας του, πίνοντας ζεστή σοκολάτα, αναστενάζει και του ζητά να δει τι γίνεται έξω από το παράθυρο. Οπότε παρεμβαίνει η μητέρα που κάθεται στον καναπέ και κινώντας τα χείλια λέει σιωπηλά «πήγαινέ τον». Μπορεί ο διάλογος να είναι μυστηριώδης, αλλά αν έχεις κατά νου τον τίτλο «Snow Date», υποπτεύεσαι τον προορισμό.

Το ανορθόδοξο στο σποτάκι είναι ότι η μητέρα χρειάζεται να παρακινήσει το σύζυγό της. Ενώ στην πραγματικότητα θα περίμενες ο πατέρας να είναι πιο συγκαταβατικός, καθώς όσο και να έχει μεγαλώσει, θα θυμάται την εφηβεία του, τότε που ξεχείλιζε από ορμόνες. Όσον αφορά τη μητέρα, φυσικά δεν μιλάμε για την Ελληνίδα μάνα, που σιγά μην έστελνε το γιόκα της με τη χιονοθύελλα να δει αυτή την «ακατονόμαστη».

Η C-Class 4MATIC βγαίνει λοιπόν από το γκαράζ και πατέρας και γιος ξεκινούν για το σινεμά, κόβοντας τη χιονοθύελλα και το απάτητο χιόνι με χαρακτηριστική ευκολία. Το αγόρι είναι σίγουρο ότι «αυτή θα είναι εκεί», παρά τον αρνητισμό του πατέρα του και μπορείτε να δείτε ήδη πού πάει το πράμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz GLE 350 d 4MATIC


Πράγματι, το κορίτσι καταφέρνει επίσης να έρθει στο ραντεβού, αλλά όχι πριν του ενσπείρει την απογοήτευση, μιας και φτάνει καθυστερημένη. Το κορίτσι κατεβαίνει χαμογελαστό από την οικογενειακή GLE 4MATIC, λέγοντας «γεια» και όλα επανέρχονται στο μαγικό εφηβικό κόσμο.

Αποτιμώντας το στόρι, σκεπτόμενοι την επιμονή της μητέρας και τη σιγουριά του αγοριού, αντιλαμβανόμαστε ότι ο μόνος που δεν ήξερε ότι η οικογένεια του κοριτσιού έχει επίσης μια Mercedes-Benz 4MATIC ήταν… ο πατέρας του αγοριού.

[Πηγή Mercedes-Benz USA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube