Δεν εντυπωσίασε το νέο Top Gear [video]

Δεν εντυπωσίασε το νέο Top Gear [video]

Οι κριτικές που συγκέντρωσε το νέο Top Gear ήταν αμφιλεγόμενες και σε κάθε περίπτωση ουδείς ενθουσιάστηκε από το θέαμα.

Για κάτι τελείως «φλάτ» μιλούν οι κριτικές του βρετανικού Τύπου για το πρώτο επεισόδιο του Top Gear στην μετά Clarkson, Hammond και May εποχή.

Όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν τι καινούργιο θα είχε η νέα εκπομπή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στήθηκαν από νωρίς εμπρός από τους δέκτες τους την Κυριακή 29/5 στις 8 το βράδυ για να δουν το αποτέλεσμα της νέας προσπάθειας με τους επτά συνολικά παρουσιαστές.

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εκπομπή τα social media είχαν πάρει φωτιά με τις κριτικές να επικεντρώνονται πως στο concept της εκπομπής δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα και οι νέοι της συντελεστές ακολούθησαν την πεπατημένη

Με τη θεματολογία να είναι λίγο-πολύ γνωστή εκ των προτέρων (δοκιμή ενός Dodge Viper ACR στη Νεβάδα, ενός Atom Nomad στο Μαρόκο και η κόντρα των παρουσιαστών με τρίτροχα Reliant από το Λονδίνο στο Μπλάκπουλ), όλοι επικεντρώθηκαν στην εμφάνιση των παρουσιαστών και πώς αυτοί στήθηκαν μπροστά στις κάμερες και το κοινό. 

Ο Chris Evans ήταν ο πρώτος που «τα άκουσε χοντρά» από τα social media και κατηγορήθηκε ότι φώναζε πολύ και ότι δεν είχε ένα δικό του στιλ αλλά προσπαθούσε να μιμηθεί τον Clarkson, ενώ ο Matt LeBlanc(γνωστός μας από την εκπομπή «τα φιλαράκια»), κατηγορήθηκε ότι παρά την εξοικείωσή του με τις κάμερες εμφανίστηκε πολύ σφιγμένος. 

Την παράσταση δεν φαίνεται να έσωσε ούτε ο Chris Harris ο οποίος φιλοξένησε τον γνωστό εκκεντρικό Σκωτσέζο σεφ Gordon Ramsay. Οι αριθμοί λένε πως κατά μέσο όρο την εκπομπή είδαν 4,3 εκατομμύρια τηλεθεατές με την τελευταία εκπομπή των Clarkson, Hammond και May να έχουν μετρήσει 5,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Με άλλα λόγια η ζυγαριά έγειρε προς την μεριά των... παλιών. Με δεδομένο μάλιστα πως επρόκειτο για την πρώτη εκπομπή του νέου κύκλου και πως πολλοί είχαν την περιέργεια να τη δουν και να την συγκρίνουν με την παλιά, οι κακές γλώσσες λένε πως στις επόμενες εκπομπές η τηλεθέαση θα πέσει ακόμη πιο πολύ.

Και επειδή όλοι ερμηνεύουν τους αριθμούς όπως θέλουν, ο Chris Evans έγραψε στο twitter πως η εκπομπή έκανε 12% περισσότερη τηλεθέαση από την αντίστοιχη πρώτη εκπομπή με τους παλαιούς συντελεστές. 

Με την εκπομπή των Clarkson, Hammond και May στο Amazon να μην έχει ακόμη αρχίσει και να μην έχει δώσει δείγμα γραφής, όλοι περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην επόμενη εκπομπή του νέου Top Gear αλλά και πώς θα «απαντήσουν» οι τρεις στο Amazon που τώρα έχουν και το πλεονέκτημα να ξέρουν πώς κινείται ο «αντίπαλός» τους

Η συνέχεια θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. 

Έως τότε δείτε την πρώτη εκπομπή του νέου Top Gear και διαμορφώστε τη δική σας άποψη. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube