Δεκάδες ολοκαίνουργιες Chevrolet Corvette περιμένουν να καταστραφούν! [video]

Δεκάδες ολοκαίνουργιες Chevrolet Corvette περιμένουν να καταστραφούν! [video]

Δεκάδες ολοκαίνουργιες Corvette πάνε για scrap μετά την καταστροφή τους από έναν ανεμοστρόβιλο που χτύπησε το εργοστάσιο την Chevrolet στο Kentucky.

Chevrolet Corvette

Πριν από λίγο καιρό, ένας πολύ ισχυρός ανεμοστρόβιλος χτύπησε το εργοστάσιο της Chevrolet στο Bowling Green του Kentucky. Η μονάδα είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των C8 Corvette και ως αποτέλεσμα πάνω από 120 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα καταστράφηκαν. 

Φωτογραφίες και video που διέρρευσαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν τις κατεστραμμένες ολοκαίνουργιες Corvette να περιμένουν να πάνε για scrap, δημιουργώντας ένα θλιβερό θέαμα.

Chevrolet Corvette

Είναι πολύ πιθανόν ο αριθμός των Corvette που είτε καταστράφηκαν ολοσχερώς από τον ανεμοστρόβιλο, είτε θα καταστραφούν από την General Μοtors, εξαιτίας του ότι έχουν υποστεί ζημιές που δεν τις επιτρέπουν να τις πουλήσει, να ξεπεράσει κατά πολύ τα 120 αυτοκίνητα.

Το προσωπικό του εργοστασίου βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου των αυτοκινήτων που έχουν απομείνει με σκοπό να προωθήσουν όσα την «γλύτωσαν» στις αντιπροσωπίες.

Chevrolet Corvette

Όσον αφορά τους αγοραστές που ανέμεναν την παράδοση του κεντρομήχανου σπόρτσκαρ που καταστράφηκε, καλούνται από τον κατασκευαστή να πραγματοποιήσουν εκ νέου την παραγγελία τους.

Το χτύπημα του ανεμοστρόβιλου ήταν τόσο ισχυρό ώστε να αναγκάσει το εργοστάσιο να διακόψει την παραγωγή του. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της μονάδας παραγωγής του Bowling Green δήλωσε στο CorvetteBlogger «εξαιτίας του ανεμοστρόβιλου ξέσπασε φωτιά που προκάλεσε ζημιές στην γραμμή παραγωγής, στην οροφή και στην είσοδο των εργαζομένων». Τέλος, πρόσθεσε πως η παραγωγή βρίσκεται σε παύση μέχρι οι βλάβες να επισκευαστούν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube