Δείτε τον γύρο της Porsche 911 GT3 στο Nürburgring [video]

Δείτε τον γύρο της Porsche 911 GT3 στο Nürburgring [video]

Ο Lars Kern οδηγεί στο όριο τη νέα γενιά GT3 της Porsche, ολοκληρώνοντας το γύρο σε κάτω από 7 λεπτά!

Η Porsche δημοσίευσε το βίντεο από τον ταχύτερο γύρο της ολοκαίνουργιας 911 GT3 στην πίστα του Nürburgring, με τον οδηγό αγώνων Lars Kern πίσω από το τιμόνι.

Όπως θα δείτε, η νέα GT3 σημείωσε τον εντυπωσιακό χρόνο των 6:59.927 στην "Πράσινη Κόλαση". Αυτό την καθιστά 17" ταχύτερη από την προηγούμενη GT3, και 6" ταχύτερη ακόμα και από την ακραία GT3 RS!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα Porsche 911 GT3 [video]

Porsche

Η 911 GT3 φορά ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο boxer 4,0 λίτρων που αποδίδει 510 PS και 470 Nm, με τον κόφτη να έχει ανέβει στις 9.000 rpm. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς είτε μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK 7 σχέσεων (προαιρετικά μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων), με την επιτάχυνση 0-97 km/h να ολοκληρώνεται σε 3,2" και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 317 km/h.

Εξίσου σημαντικά για τον καλύτερο δυνατό χρόνο στην πίστα είναι το χαμηλό βάρος (στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη γενιά), το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο (150% περισσότερη κάθετη δύναμη σε θέση Performance), τα προαιρετικά Porsche Ceramic Composite Brakes (με δίσκους 410 mm εμπρός και 390 mm πίσω), τα φαρδύτερα ελαστικά επιδόσεων και φυσικά η νέα ανάρτηση με διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω.

Σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο αφού πρώτα δώσουμε τα εύσημα στον Lars Kern για τις εκπληκτικές οδηγικές του ικανότητες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube