Δείτε τι μπορεί να κάνει η Porsche Taycan Cross Turismo σε άμμο και χιόνι [video]

Δείτε τι μπορεί να κάνει η Porsche Taycan Cross Turismo σε άμμο και χιόνι [video]

Η crossover έκδοση της Porsche Taycan πρωταγωνιστεί στο βίντεο Drive2Extremes

Πριν από λίγες μέρες η Porsche δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube ένα εντυπωσιακό βίντεο με τη νέα Taycan Cross Turismo σε ατελείωτες εκτός δρόμου πλαγιολισθήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Porsche Taycan Cross Turismo [video]

Το βίντεο που ονομάζεται Drive2Extremes μας δείχνει τις δυνατότητες του ηλεκτρικού crossover σε αμμόλοφους αλλά και στο χιόνι, με τα πλάνα να έχουν τραβηχτεί από drones. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο βραβευμένος με Emmy, Nick Schrunk, ενώ τα drone χειρίστηκε ο Johnny FPV.

Το μισό βίντεο είναι γυρισμένο στη ζεστή έρημο Liwa στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (+30°C), και το άλλο μισό στο παγωμένο Levi της Φιλανδίας (-30°C), με τις μεταβάσεις να γίνονται σχεδόν ανεπαίσθητα. Το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί έχει ντυθεί σε αποχρώσεις κόκκινου και μπλε, με τα γραφικά να επικοινωνούν τη μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των δύο σκηνικών.

Να θυμίσουμε πως η Porsche Taycan Cross Turismo είναι μια νέα έκδοση της Taycan με πεντάθυρο αμάξωμα, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τετρακίνηση και χαρακτήρα crossover. Το μοντέλο διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις ισχύος με την κορυφαία Turbo S να αποδίδει έως 761 PS και 1.050 Nm, επιταχύνοντας από τα 0-100 km/h σε 2,9".

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube